Η μεγάλη επιστροφή του Σταλόνε - Ράμπο Νο. 14: Πολύ σκληρός για να γεράσει (Pics)
Βρείτε μας στο

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι 73 χρονών. Ή τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία της ταυτότητάς του, ενδέχεται να είναι και ψέματα.

Ο ίδιος άλλωστε δεν φαίνεται να το ξέρει (και προς θεού, ας μην του το πει κανείς απότομα γιατί μπορεί να τον εκνευρίσει και δεν κάνει). Ο τύπος συμπεριφέρεται και σκέφτεται σαν να είναι καμιά 40αριά χρόνια νεότερος.

Ήταν μέσα των 00s άλλωστε όταν ο Σταλόνε, λίγο πριν κλείσει τα 60 τότε, επέστρεφε στους δυο ιστορικότερους ρόλους του κατά την δεκαετία του ’80. Το «Ρόκι 6» και το «Ράμπο 4» έμοιαζαν να είναι οι τελευταίοι αποχαιρετισμοί του στα δυο franchise  που συνδέθηκαν με το όνομά του περισσότερο από κάθε άλλη ταινία στην οποία έπαιξε. Κι όμως: κοντεύει να αλλάξει η δεκαετία του ’10 και ο Σταλόνε συνεχίζει να ασχολείται με αυτούς τους χαρακτήρες!

Πρόσφατα, μέσω του «Creed 2» υπέγραψε την 8η ταινία από το σύμπαν του Ρόκι και σύντομα έρχεται και η στιγμή της μεγάλης επιστροφής του Ράμπο. Το ερχόμενο φθινόπωρο, ο βετεράνος πολεμιστής γυρνάει για το «Τελευταίο Αίμα», ακριβώς 36 χρόνια μετά την πρώτη ιστορική ταινία του χαρακτήρα που είχε τον (υπο)τίτλο «Το Πρώτο Αίμα».

Το πρώτο trailer της μεγάλης επιστροφής του Ράμπο μόλις έσκασε μύτη και αναμενόμενα έχει προκαλέσει τρελό ενθουσιασμό στους οπαδούς του Σταλόνε. Τι και αν θεωρητικά,το στραβωμένο του στόμα ενώ προκαλεί μαζικές αιματοχυσίες θα έπρεπε να μοιάζει μια πέρα για πέρα γραφική κατάσταση. Ο «Σλάι» είναι εδώ και σπέρνει εφιάλτες αναθεματισμένα ανήθικα στοιχεία…

«Μια θύελλα, μια φρικτή καταιγίδα απειλεί ανθρώπινες ζωές. Ο Ράμπο προσπαθεί να διασώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί από την δολοφονική πλημμύρα. Ανεβαίνει στο άλογό του και εθελοντικά ρίχνεται στη μάχη. Εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί η ενοχή των επιζώντων, το ότι δεν μπόρεσε να σώσει τους φίλους του στο Βιετνάμ. Αποτέλεσμα του μετατραυματικού στρες. Περνάει δύσκολα χρόνο. Έχει ένα όμορφο ράντσο αλλά ζει υπόγεια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ασχολείται με το μεγάλο θέμα του. Υπάρχει κάτι υπόγειο μέσα του που έχει να κάνει με το Βιετνάμ. Ζει με μια ουσιαστικά υιοθετημένη οικογένεια εκεί. Η οικονόμος του είναι 70 χρονών και έχει μια εγγονή. Ο Ράμπο είναι σαν πατέρας της.

Το κορίτσι όμως βρίσκει τον πραγματικό του πατέρα στο Μεξικό και κατευθύνεται εκεί. Κακά πράγματα συμβαίνουν εκεί. Ένας σοβαρός λόγος για εκδίκηση προκύπτει σε αυτή την ταινία. Πολλοί άνθρωποι τραυματίζονται», δήλωσε πρόσφατα ο Σταλόνε μιλώντας για την επερχόμενη ταινία Ράμπο.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

 «Ο Ράμπο ασχολείται με τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης στην οποία ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο Ρόκι είναι διαφορετικός, είναι περισσότερο αισιόδοξος. Αλλά υπάρχει αισιοδοξία και απαισιοδοξία και στους δυο χαρακτήρες», δήλωσε ο Σταλόνε όταν κλήθηκε να συγκρίνει τους δυο ιστορικούς του ρόλους.

Το κουλό με αυτή την μορφή του χολιγουντιανού σινεμά είναι πως αφού τον δούμε για πέμπτη φορά να ζωντανεύει τον Τζον Ράμπο, πρόκειται να αναβιώσει και έναν τρίτο χαρακτήρα του από τα 80s! Ο λόγος για το «Cobra», την σειρά του 1986 με πρωταγωνιστή τον Σταλόνε, που αναμένεται να έχει σίκουελ μέσα στην επόμενη χρονιά!

Ο γερο-Σταλόνε αναμένεται να ξαναγίνει ο «Κόμπρα», περίπου 33 χρόνια μετά την ορίτζιναλ ταινία αλλά αυτή τη φορά μέσα από μια ιντερνετική σειρά! Με απλά λόγια, ο «Σλάι» δεν λέει να βάλει κ@λο κάτω και οι φανατικοί οπαδοί του χολιγουντιανού ξυλικίου μόνο ένα πράγμα έχουμε να του πούμε: μπράβο ρε παππού!