Οι νέες σειρές που θα δούμε φανατικά το φθινόπωρο
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Οι νέες σειρές που θα δούμε φανατικά το φθινόπωρο

Μια σειρά-κόλλημα και άλλες 6 που θα δούμε το επόμενο διάστημα...

Βρισκόμαστε προ των πυλών του φθινοπώρου. Ο Αύγουστος έχει ακόμα 3 μέρες μέχρι να εκπνεύσει και πριν συμβεί αυτό, οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε για το φθινοπωρινό binge watching.

Όπως θα παρατηρήσεις, στις 7 σειρές που σου προτείνουμε και θεωρούμε ως πολλά υποσχόμενες, δεν υπάρχει καμία κωμωδία και κανένα σκέτο δράμα. Όλα έχουν την έννοια του fantasy, του sci-fi, του θρίλερ, των superheroes ή και συνδυασμό αυτών.

Limetown

Πρόκειται για την πρώτη σειρά του Facebook Watch και θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. Πρωταγωνίστρια είναι η Τζέσικα Μπίελ και μαζί της ο Στάνλι Τούτσι.

Η Μπίελ υποδύεται την Λία Χάντοκ, μια ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης 300 ατόμων σε μια περιοχή στο Τενεσί, όπου εδράζεται ένα κέντρο ερευνών και πειραμάτων.

Κρατήστε το όνομα της σειράς, δείτε την και θα μας θυμηθείτε. Κάτι μας λέει ότι αυτό θα είναι το νέο σας κόλλημα…

Οι νέες σειρές που θα δούμε φανατικά το φθινόπωρο

The Mandalorian

Χρονικά δεν είναι το πρώτο που θα έρθει. Άλλωστε, το Disney+ κυκλοφορεί στις 12 Νοεμβρίου. Είναι όμως το μεγαλύτερο franchise και δεν θα είναι απίθανο να αποτελέσει την πιο εμπορική πρεμιέρα σειρές στις ΗΠΑ. Μην ξεχνάμε ότι στην αγορά της Βόρειας Αμερικής κάθε ταινία Star Wars βρίσκεται στην πρώτη 20άδα, με τις καινούργιες να είναι δεύτερες ή πρώτες. Πάνω από Avengers και Avatar.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Batwoman

Στις 6 Οκτωβρίου θα βρεθούμε σε μιαν άλλη Γκόθαμ. Μια Γκόθαμ όπου δεν υπάρχει ο Batman. Ο Μπρους Γουέιν έχει εξαφανιστεί. Κι η φύση έχει μάθει να αναπληρώνει τα κενά. Στην προκειμένη αντικαταστάτης του είναι η Batwoman.

Τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπρους, το Γκόθαμ παραμένει υπό την ηγεσία του Κέιν, αλλά ο δήμαρχος γίνεται στόχος της συμμορίας Alice In Wonderland, δηλαδή η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Τότε είναι που η κόρη του Κέιτ (Ρούμπι Ρόουζ) αποφασίζει ότι θα γυρίσει μόνιμα στην πόλη και θα γίνει μια σκοτεινή vigilante.

 

Watchmen

Ένα από τα σημαντικά πρότζεκτ του HBO στην μετά-Game of Thrones εποχή. Με πρωταγωνίστρια την οσκαρική Ρετζίνα Κινγκ, το Watchmen φέρνει το δίκτυο στην έδρα των ηρώων της νύχτας, των σκοτεινών τύπων που αναλαμβάνουν να σώσουν την πόλη τους.

Στα είπαμε και πιο αναλυτικά εδώ. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 20 Οκτωβρίου.

Dark Materials

Η Ντακότα Μπλου Ρίτσαρντς δεν ήταν άσχημη στο ρόλο της Λύρα Μπελάκουα στο Golden Compass. Ήταν όμως μια πρωταγωνίστρια σε μια ταινία παιδικής περιπέτειας στην ουσία. Η Ντάφνι Κιν από την ταινία Logan δίνει αυτή την σκοτεινιά που επιβάλλει η εποχή και μας συστήνει ξανά τον κόσμο του συγγραφέα Φίλιπ Πούλμαν.

Η Λύρα και το ζώο-δαίμονας της μεταβαίνουν σε παράλληλα σύμπαντα με σκοπό να ανακαλύψουν τη Σκόνη και να βρουν όσους εξαφανίστηκαν εξαιτίας της. Κάτι σαν Thanos χωρίς γάντι και snap. Μαζί με την Κιν στην σειρά συμπαραγωγής HBO-BBC One, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα και ο Τζέιμς ΜακΑβόι.

The Witcher

Μια σειρά που περιμένουμε κοντά δύο χρόνια. Βγαλμένη από τον κόσμο του gaming και ένα από τα πιο αγαπητά franchises στον χώρο τα τελευταία χρόνια, η σειρά του Netflix έχει εξασφαλίσει τον ντόρο ήδη από την επιλογή του πρωταγωνιστή. Ο Χένρι Καβίλ άφησε τον Superman για να γίνει Witcher.

Προερχόμενη στην ουσία από το ομώνυμο βιβλίο της fantasy λογοτεχνίας, η σειρά περιγράφει την πορεία ενός κυνηγού τεράτων που νιώθει παράταιρος στον κόσμο των αδύναμων ανθρώπων. Ο Γκέραλτ, ο ήρωας μας, θα συναντήσει μια πανίσχυρη μάγισσα και μια πριγκίπισσα με ένα μεγάλο μυστικό και οι τρεις θα πρέπει να διατηρήσουν τον κόσμο σε μια ισορροπία.

neXt

Ο Πολ ΛεΜπλανκ είναι ένας από τους κορυφαίους στην Silicon Valley. Κάποια στιγμή όμως κατασκευάζει μια τεχνολογία ονόματι neXt που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Στην προσπάθεια του να τερματίσει το πρόγραμμα της επεξεργασίας και εξέλιξης της, ο αδερφός του του παίρνει όλη την περιουσία και τον διώχνει.

Ο ΛεΜπλανκ περνάει καιρό στην μοναξιά, μέχρι που τον καλεί η επικεφαλής του FBI Σέα Σάλαζαρ. Φαίνεται πως ο αδερφός του έχει εξελίξει στην χείριστη μορφή της την τεχνολογία, έχει κατασκευάσει μερικές ακόμα και ο κόσμος είναι στο κατώφλι της απόλυτης καταστροφής.