Game of Thrones, The Last of the Starks: Τι πήγες κι έκανες ρε Καλίσι;
Βρείτε μας στο

Ήταν γνωστό από καιρό πριν την κυκλοφορία της 8ης σεζόν του Game of Thrones ότι το HBO προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που είναι ουσιαστικά το 2021. Μια χρονιά πολύ σημαντική για τη βιομηχανία της μυθοπλασίας σε σινεμά και τηλεόραση.

Το 2021 η Marvel θα ξεκινήσει την 4η Φάση του MCU, μεγάλο μέρος του οποίου θα είναι στην πλατφόρμα της Disney, το Disney+. Το 2021 θα βγάλει το Amazon Prime τη σειρά Lord of the Rings. Το 2021 ετοιμάζει η DC τα δικά της πράγματα. Στο μεσοδιάστημα, θα έχει πάρει δυναμική η streaming πλατφόρμα της Apple, αλλά και του HBO.

Αυτό σημαίνει πως όλοι θέλουν να έχουν πολύ δυνατό περιεχόμενο στην κορύφωση του ανταγωνισμού. Το HBO έχει στην κατοχή του το franchise του Game of Thrones και θέλει να το εκμεταλλευτεί όσο γίνεται. Με τον σωστό τρόπο πάντα.

Γι΄αυτό κιόλας συζητά για ως και 5 spinoff σειρές, είτε prequel είτε sequel. Για την πρώτη έχουμε ήδη ένα βασικό story που μας μεταφέρει στην εποχή των Πρώτων Ανθρώπων, τότε που εμφανίστηκαν και οι White Walkers. Μάλιστα, ο πιλότος έχει ήδη γυριστεί και σύντομα θα περάσει από την έγκριση ή την απόρριψη του HBO. Ναι, παίζει και το σενάριο της απόρριψης και η αναζήτηση μιας διαφορετικής ιστορίας. Απίθανο σενάριο, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

Τώρα το HBO ετοιμάζει και δεύτερο prequel, σύμφωνα με το Deadline. Αυτό θα βασιστεί στο τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Μάρτιν, το Fire and Blood. Ένα βιβλίο που, η αλήθεια είναι, πως δεν έγινε δεκτό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και φάνηκε χαοτικό στις 750 σελίδες του.

Η ιστορία μας μεταφέρει 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, τότε που ο κραταιός Οίκος των Ταργκάρυεν άρχισε να κλυδωνίζεται και να οδηγείται στην παρακμή. Και γι΄αυτή τη σειρά το HBO έχει παραγγείλει σενάριο πιλότου από τον Τζορτζ Μάρτιν και τον Μπράιαν Κόνταλ που θα υπογράφουν τη σειρά, κι αν προκριθεί, θα μπει σε διαδικασία παραγωγής.

Βάζουμε τόσα αν και αστερίσκους, γιατί το HBO δεν θέλει να βγάλει ένα πασάλειμμα, ούτε μια σειρά που να κάνει τον κόσμο να λέει “α, δεν είναι σαν το Game of Thrones”. Θέλουν κάτι που να στέκεται όρθιο στη σύγκριση και να έχει δική του υπόσταση.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Οποιαδήποτε σειρά πάντως από το σύμπαν του GoT, δεν αναμένεται να είναι έτοιμη πριν το 2021 που αναφέραμε πιο πάνω. Οπότε, υπομονή.