Space Jam 2: Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο νέος «Βασιλιάς» των Looney Tunes
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Space Jam 2: Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο νέος «Βασιλιάς» των Looney Tunes

Το trailer μας έπεισε ότι ο LB βαδίζει στα χνάρια του MJ.
Menshouse Team

24 χρόνια μετά τα Looney Tunes ενώνονται και πάλι με έναν θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, μόνο που αυτή τη φορά δεν τον χρειάζονται αυτά, αλλά εκείνος τους χρειάζεται για να σώσει τον γιο του.

Αυτό μας δείχνει το επίσημο trailer του Space Jam 2 που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Ένα trailer στο οποίο βλέπουμε τον Λεμπρόν Τζέιμς να παίρνει τη σκυτάλη από τον Μάικλ Τζόρνταν και την ταινία να μην προσπαθεί να κοπιάρει σε κάτι την πρώτη, αλλά να θέλει να χαράξει τη δική της διαδρομή.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βλέπει τον γιο του να απορροφάται από μια ασημένια λάμψη, τον ακολουθεί και εκεί μαθαίνει πως είναι αιχμάλωτος του βασιλιά του Serververse. Για να τον απελευθερώσει, θα πρέπει ο Λεμπρόν να τον κερδίσει σε αγώνα μπάσκετ. Αν όχι, τότε και οι δύο είναι αιχμάλωτοι του.

Πώς θα μπορέσει να μάθει τα κόλπα ενός ψηφιακού και φανταστικού κόσμου; Με την βοήθεια των Looney Tunes, στον κόσμο των οποίων τον ρίχνει ο «Serververse King», ο Λεμπρόν Τζέιμς θα κληθεί να αποδείξει πως είναι ο βασιλιάς του πραγματικού κόσμου, αλλά κυρίως να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του γιου του που δε θέλει πια να ζει στη σκιά των απαιτήσεων του θρύλου μπαμπά του.

Σε κάποια στιγμή το trailer πάει να μας ξενερώσει τελείως, καθώς βλέπουμε τον Τζέιμς να μετατρέπεται σε καρτούν, όμως γρήγορα το συναίσθημα αποκαθίσταται και ο LBJ γίνεται ξανά άνθρωπος και τα βάζει με την Goon Squad. Στο trailer βλέπουμε και τη signature move του Τζέιμς, ένα κάρφωμα που ως σκηνή θυμίζει αναμφίβολα την αντίστοιχη σκηνή με το κάρφωμα του Τζόρνταν, ενώ έχουμε και cameo του Κλέι Τόμπσον.

Στα στοιχεία που δημιουργούν πολύ θετική διάθεση για το Space Jam 2 είναι και η εμφάνιση του Iron Giant και του King Kong, μιας και φαίνεται πως θα δούμε μια συνύπαρξη ηρώων από ένα τεράστιο multiverse.

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά