«Ξέρετε το παιδί...- ΣΚΑΣΜΟΣ!»: Η σκηνή από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» με το 1 εκατ. views που μας γονατίζει κάθε φορά (Vid)
Βρείτε μας στο

Το ν’ αναλύσει κανείς το πόσο, μα πόσο… ατελείωτο έπος είναι το «Της Ελλάδος τα παιδιά» εν έτει 2021 είναι άσκοπο- όσοι το πρόλαβαν στην πρώτη του προβολή στον ΑΝΤ1 ή το είδαν έκτοτε στις (απειράριθμες) επαναλήψεις ή στο YouTube, ξέρουν.

Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Κάκαλο, τον Ντάλας, τον «παλιό» Βλάχο, τον Πλαπούτα, τον Χλαπάτσα και την υπόλοιπη παρέα αποτελεί ορόσημο στην ελληνική τηλεόραση, και δικαίως, μιας και μιλάμε για ένα αριστούργημα σε συνέχειες.

Ως γνωστόν, πολλές από τις σκηνές εμπεριείχαν το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και η «χαλαρή» σκηνοθεσία έδινε μια ξεχωριστή νότα στο όλο αποτέλεσμα, με τη μία σπαρταριστή ατάκα να διαδέχεται την άλλη.

Φυσικά, το ταλέντο του Γιάννη Μπέζου που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κάκαλου έκανε πολλές φορές τη διαφορά, όμως ήταν τόσο υπέροχο το κάστινγκ που σου έδιναν την αίσθηση πως άπαντες είχαν γεννηθεί για να παίξουν τους συγκεκριμένους ρόλους στην ζωή τους.

Η «φονική» τριάδα των Πλαπούτα-Ντάλας και Βλάχου ήταν πηγή μόνιμου πονοκέφαλου για τον Κάκαλο, την στιγμή που ο Χλαπάτσας… παραμόνευε για να του ρουφιανέψει τα πάντα και να κερδίσει την ευμένειά του.

«Ξέρετε το παιδί...- ΣΚΑΣΜΟΣ!»: Η σκηνή από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» με το 1 εκατ. views που μας γονατίζει κάθε φορά (Vid)

Όπως είναι λογικό, πολλές σκηνές ερίζουν για το απόλυτο νούμερο 1 στο «Της Ελλάδος τα παιδιά». Υπάρχει μία, ωστόσο, που μάλλον στέκει μισό σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες και κατά πάσα πιθανότητα κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον άτυπο αγώνα.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Σε ποια αναφερόμαστε;

Σε αυτήν με το περιβόητο «Σκασμός-λέγε-σκασμός!», «Πόσες υπηρεσίες κάνω; Εεεε…», «Ξέρετε το παιδί… ΣΚΑΣΜΟΣ!», «Τεκνάδες και ανθυποτεκνάδες» και μυριάδες ακόμα ατάκες σε μόλις 2 σκάρτα λεπτά!

Αν την έχετε δει, ξέρετε για τι διαμάντι μιλάμε, οπότε τα λόγια είναι περιττά.

Αν όχι, απολαύστε την παρακάτω και… κλάψτε ελεύθερα: