King Richard: Ο Γουίλ Σμιθ σε ένα από τους ρόλους καριέρας
Βρείτε μας στο

«Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει σεβασμός για τον Ρίτσαρντ Γουίλιαμς. Αλλά εσάς τις δύο θα σας σεβαστούν όλοι». Ο Γουίλ Σμιθ με αυτή την ατάκα δίνει το στίγμα μιας βιογραφικής ταινίας που δημιουργεί προσδοκίες.

Το King Richard είναι μια ταινία-φόρος τιμής από τις αδερφές Βίνους και Σερίνα Γουίλιαμς, δύο εκ των σπουδαιότερων τενιστριών στην ιστορία του αθλήματος, με τη Σερίνα ειδικά να αφήνει ένα τεράστιο αποτύπωμα.

Σε αυτό που έγιναν τα δύο κορίτσια είχε ένα μερίδιο συμμετοχής ο μπαμπάς τους Ρίτσαρντ και κατά τα φαινόμενα, ο Γουίλ Σμιθ ήταν η καλύτερη επιλογή για να τον υποδυθεί.

Έχοντας περάσει πια σε ένα άλλο ηλικιακό επίπεδο, ο Γουίλ Σμιθ δεν επιδίδεται σε ρόλους δράσης που απαιτούν καλή εκγύμναση του σώματος. Κάνει και ρόλους με μεγαλύτερο βάθος που φέρνουν στο προσκήνιο μια άλλη πλευρά του.

Στο trailer του King Richard βλέπουμε έναν ηθοποιό που σεβάστηκε κάθε πλευρά του χαρακτήρα του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς. Έχει δουλέψει πάρα πολύ στην άρθρωση, στις εκφράσεις, στο λεξιλόγιο του και φαίνεται η δουλειά που έχει ρίξει στο κομμάτι της μελέτης και ανάλυσης ενός ρόλου.

Με τον Γουίλ Σμιθ ως κυρίαρχο στοιχείο, η ταινία που σκηνοθετεί ο Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν και γράφει το σενάριο ο Ζακ Μπέιλιν, το King Richard αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες βιογραφικές ιστορίες του σινεμά των τελευταίων ετών και σίγουρα θα δώσει στον Σμιθ μια ακόμα ευκαιρία για υποψηφιότητες σε βραβεία.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου σε σινεμά και HBO Max.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)