Πρεμιέρα με 2.123 ευρώ το εισιτήριο: Η ταινία που θα μνημονεύουμε μια ζωή πάει για εισπράξεις 900 εκατομμυρίων (Vid)
Βρείτε μας στο

Το 25ο James Bond Movie, που τιτλοφορείται No Time To Die, δεν είναι μια οποιαδήποτε ταινία James Bond. Είναι η τελευταία ταινία για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Είναι επίσης μια καταραμένη ταινία που θα έπρεπε να κυκλοφορήσει το 2019.

Ο αρχικός προγραμματισμός, περιελάμβανε σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Φίντσερ. Όμως ο φόρτος για τον σκηνοθέτη ήταν τέτοιος που δε μπορούσε να αναλάβει το πρότζεκτ. Πήγε λοιπόν αρκετά πίσω η 25η ταινία. Μετά από λίγο ανέλαβε σκηνοθεσία και σενάριο ο Κάρι Φουκουνάγκα, μια επιλογή που φαινόταν πιο γοητευτική.

Κάποια στιγμή στη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ντάνιελ Κρεγκ έσπασε το χέρι του. Μετά η ταινία ετοιμαζόταν να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020. Ήρθε η πανδημία και πήρε παράταση για το φθινόπωρο του 2020. Μετά εμφανίστηκε πάλι lockdown και πήρε παράταση για τον Απρίλιο του 2021. Ούτε κι αυτό ήταν εφικτό. Εν τέλει, το No Time To Die θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και δεν το παίρνει για άλλες αναβολές.

Κι επειδή ήδη έχουν σπαταληθεί χρήματα για τόσες αναβολές, η ταινία καλείται να έχει έσοδα 900 εκατομμύρια δολάρια για να κριθεί επικερδής. Για να συμβεί αυτό, η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μια πιο premium και exclusive πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου, μερικές ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία στις αίθουσες.

Αυτή η πρεμιέρα για τις τσέπες των πλουσίων, θα γίνει στο Μονακό, παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου και θα έχει τιμή εισιτηρίου στα 2.123 ευρώ, με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα να δίνει το παρών, όχι όμως και ο Κρεγκ ή κάποιος άλλος ηθοποιός. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει γκαλά με θέμα Casino Royale. Η όλη δράση είναι κι ένας φόρος τιμής προς τον Ρότζερ Μουρ που έπαιξε τον James Bond, ήταν μόνιμος κάτοικος Μονακό στα τελευταία του χρόνια και πέθανε το 2017.