Ήθελαν όλοι να δουν το φινάλε: Δες απόψε τη σειρά που έριξε την πλατφόρμα του HBO MAX λόγω μαζικών συνδέσεων (Vid)
Βρείτε μας στο

Σε αυτή τη μίνι σειρά του HBO που δημιούργησε ο Μπραντ Ίνγκελσμπι, η Κέιτ Γουίνσλετ είναι όλα τα λεφτά στην πρώτη της συμμετοχή σε σειρά. Ο δικός της ρόλος και η δική της σύνδεση με αυτόν είναι που δίνει την ουσία στο Mare of Easttown.

Η Γουίνσλετ υποδύεται μια ντετέκτιβ που ερευνά μια δολοφονία με πολλά κενά σημεία ως προς την εξιχνίαση της, αλλά η ιστορία δεν ακολουθεί τόσο μια δομή και υφολογία αστυνομικού μυστηρίου και δεν ενδιαφέρεται μόνο για το έγκλημα ή τον εγκληματία ή για τη σχέση εγκληματία-ερευνητή.

Ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις ψυχικές προεκτάσεις μιας δύσκολης υπόθεσης στην ούτως ή άλλως αιωρούμενη προσωπική ζωή της αστυνομικού που δεν έχει κάποιο σταθερό έδαφος στη ζωή της για να νιώσει δυνατή να ανακαλύψει τι έχει συμβεί.

Πρόκειται για μια δολοφονία που κατακλύζεται από ανεξήγητα συμβάντα και από την συχνή αρρώστια που συναντά κανείς σε συνειδητοποιημένους δολοφόνους. Η σειρά δεν είναι αστυνομικού μυστηρίου όμως. Στο επίκεντρο της είναι η ζωή της Mare Sheehan, η οποία προσπαθεί να μην καταρρεύσει, να μην εξαπλωθούν τα κομμάτια της στην πορεία αυτής της αναζήτησης του δολοφόνου.

Το Mare of Easttown καταφέρνει να σε κρατά σε απόλυτη εγρήγορση και αγωνία, καθώς στο τέλος κάθε επεισοδίου σκάει και μια βόμβα που ανατρέπει κάθε βεβαιότητα που είχες για τους ήρωες της σειράς. Εν ολίγοις κατά τη διάρκεια των 7 επεισοδίων θα έχεις αλλάξει γνώμη για την ταυτότητα του δολοφόνου τουλάχιστον 3-4 φορές, μέχρι να έρθει το φινάλε και να ανατρέψει τα πάντα. Η πώρωση του κοινού για το φινάλε φάνηκε και απ’ το γεγονός ότι η πλατφόρμα του HBO MAX έπεσε λόγω των μαζικών συνδέσεων τηλεθεατών που προσπάθησαν να δουν ταυτόχρονα το τέλος τον περασμένο Ιούνιο.

Δεν θα σποιλάρουμε, δεν θα θα σου δώσουμε άλλες λεπτομέρεις για να μη σου χαλάσουμε την απόλαυση. Ένα μόνο θα σου πούμε. Αν δεν την έχεις δει είναι η ιδανική σειρά για να ξεκινήσεις απόψε και να τη δεις σερί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δες την και θα μας θυμηθείς…

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι