Όταν το κατάλαβαν ήταν πια αργά: Το κορυφαίο λάθος στο «Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται» που πλέον δεν αλλάζει (Vid)
Βρείτε μας στο

Στις ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου που αγαπήσαμε, έχουμε δει λαθάκια για όλα τα γούστα. Στη «Νεράιδα και το παλικάρι», στον «Μπακαλόγατο», στο «Ορατότης μηδέν» και σε πολλές ακόμα ταινίες. Συνήθως μιλάμε για λάθη στα ρούχα ή για κάποιον από τη συνεργείο που μπήκε στη σκηνή χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Το σημερινό λάθος είναι από τα καλύτερα και είναι από την ταινία «Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται» με τον μοναδικό Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Είναι από τα λάθη εκείνα που δεν τα καταλαβαίνει κανείς την ώρα του γυρίσματος, αλλά στο post production ή ακόμα και μετά την προβολή της ταινίας.

Όταν δηλαδή όλα έχουν τελειώσει και τα περιθώρια επεξεργασίας είναι πλέον πολύ περιορισμένα. Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr εντόπισαν αυτό που ένα ολόκληρο συνεργείο δεν πρόσεξε την ώρα του γυρίσματος.

Γίνεται να μπερδέψεις το όνομα του ρόλου και να το λες μια έτσι και μια αλλιώς χωρίς να το καταλάβει κανείς; Πατάς play στο βίντεο που ακολουθεί πας στο 8:29 και βλέπεις ότι γίνεται και παραγίνεται…