Μάθιου Φοξ is back: 12 χρόνια μετά ο Τζακ του «Lost» επιστρέφει με τη σειρά που θα γίνει νο1 σε όλο τον κοσμο (Vid)
Βρείτε μας στο

Το Lost είναι μια σειρά που από το τελευταίο της επεισόδιο – ναι, αυτό που ξενέρωσε πολλούς – μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 12 χρόνια και εξακολουθεί να μνημονεύεται. Γι΄αυτό η πρωταγωνιστική παρουσία του Μάθιου Φοξ στη σειρά Last Light αυξάνει το ενδιαφέρον.

Ο Φοξ υποδύθηκε τον Τζακ στη σειρά που άφησε εποχή, αλλά δεν ήταν σε εκείνη την περίοδο από τους ηθοποιούς που τους έβλεπες και έλεγες «να, αυτόνανε θέλω στην ταινία μου». Μάλλον αδιάφορος σου περνούσε.

Τώρα που έχει πιάσει τα 56 του και έχει γκριζάρει, έχει και τις ρυτιδούλες του, βγάζει κάτι πιο ενδοσκοπικό, πιο βαθυστόχαστο, κάτι με εσωτερική υπόσταση εν την πάση τη περιπτώσει, που έλεγαν και οι αρχαίοι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Peacock, που έχει μια ανοδική πορεία και προσπαθεί να κρατηθεί όρθιο στη λασπομαχία της λίμνης ανάμεσα στα βουβάλια των κολοσσών του streaming, ποντάρει πολλά στο Last Light, σειρά που βασίζεται σε βιβλίο του Άλεξ Σκάροου και είναι πολύ επίκαιρη γιατί πραγματεύεται μια παγκόσμια έλλειψη πετρελαίου και γενικότερα ορυκτών που οδηγεί σε παύση βασικών λειτουργιών της παγκόσμιας οικονομίας.

Ένα χάος αρχίζει να επικρατεί και ο γεωχημικός Άντι Νίλσον, ο άνθρωπος που μετά από ένα ταξίδι του στη Μέση Ανατολή ανακαλύπτει ότι όντως τα αποθέματα πετρελαίου έχουν μειωθεί δραματικά, θα βρεθεί στο στόχαστρο όσων επιχειρούν να κρύψουν αυτό το σημαντικό γεγονός, θα κυνηγηθεί και θα θέσει και την οικογένεια του σε κίνδυνο.

Η γυναίκα, ο γιος και η κόρη του έχουν ταξιδέψει στην Ευρώπη για να προστατευτούν τη στιγμή που ο Νίλσον αποκαλύπτει στον κόσμο τι γίνεται και ξεσπά πανζουρλισμός. Ο γιος του μάλιστα πρέπει να κάνει και μια σημαντική επέμβαση. Την ίδια στιγμή η κόρη του απάγεται και ο Νίλσον ανακαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω απ΄αυτό το χάος που έχει προκληθεί.

Η σειρά που σκηνοθετεί ο Ντένι Γκόρντον, έχει κάτι από Jack Ryan, Prison Break, που στην τελευταία σεζόν του είχε μπόλικη από Μέση Ανατολή και Designated Survivor, αφού έχει έντονο το στοιχείο της δολοπλοκίας εις βάρος ενός έθνους ή και του κόσμου ολόκληρου.

Το Last Light είναι μια μίνι σειρά 5 επεισοδίων που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και ο Μάθιου Φοξ δεν είναι η μόνη ενδιαφέρουσα παρουσία, αφού τη γυναίκα του υποδύεται η Τζόαν Φρόγκατ από το Downton Abbey.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας