6 εκατ. views σε λίγες ώρες: Η νέα ταινία με Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον δεν γίνεται να μην πιάσει κορυφή (Vid)
Βρείτε μας στο

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της Nike. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος μάλιστα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Ματ Ντέιμον. Σύμφωνα με το Variety η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.

Είναι μία ταινία από την Amazon Studios, την Skydance Sports και την Mandalay Pictures με τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon) να υποδύεται τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για την δημιουργία της σειράς Air του Μάικλ Τζόρνταν και τον Mπεν Άφλεκ να έχει τον ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γιατί είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς και συνεργάτες του χώρου, οι οποίοι έφεραν πάθος, επιμονή και δημιουργικότητα σε μια συλλογική προσπάθεια αναπαράστασης μιας αξιοσημείωτης και φιλόδοξης ιστορίας», σημείωσε ο Άφλεκ σε ανακοίνωσή του.

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman), Κρις Μασίνα, (Chris Messina), Μάθιου Μάχερ (Matthew Maher), Μάρλον Γουέιανς (Marlon Wayans), Κρις Τάκερ (Chris Tucker) και Βαϊόλα Ντέιβις, (Viola Davis).

Η αναμονή του κοινού είναι τόσο μεγάλη που το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας το είδαν σχεδόν 6 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη