Με τις δύο πρώτες ταινίες πωρώθηκες, με την τρίτη θα εκστασιαστείς: Το action franchise που ξεπερνάει το John Wick επιστρέφει
Βρείτε μας στο

Όπως και με το John Wick, το The Equalizer επέτρεψε σε έναν βετεράνο της υποκριτικής να δείξει πως υπάρχει δράση και μετά τα 60.

Με το 4ο John Wick να ολοκληρώνει την πορεία του στις αίθουσες και για κάποιους να είναι το καλύτερο της τετραλογίας, για άλλους πάλι όχι, το The Equalizer είναι το έτερο αγαπητό franchise που επιτρέπει μια τελευταία βόλτα στον πρωταγωνιστή του.

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται τον Ρόμπερτ ΜακΚολ, που μετά τις δύο πρώτες ταινίες, στην τρίτη θα βρει τον πιο ισάξιο αντίπαλό του, τον εξίσου αδίστακτο, ο οποίος δεν έχει και ηθικούς φραγμούς, άρα είναι πιο αδίστακτος κι από τον ΜακΚολ.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για την ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο, ο ΜακΚολ ετοιμάζεται για μια τελευταία αποστολή, απέναντι στον ισοδύναμο του.

Το τρίτο και τελευταίο The Equalizer περιλαμβάνει κλασικές σκηνές όπως την αναφορά στα δευτερόλεπτα που θα χρειαστεί για να ξεπαστρέψει τους αντιπάλους του ο ΜακΚολ και δεν υπόσχεται κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι πραγματικά. Οι αντίπαλοί του βρίσκονται στη νότια Ιταλία, όπου θα τα βάλει με τη Μαφία και με ανθρώπους που θεωρούσε φίλους, οι οποίοι έχουν μπλέξει με τα μεγάλα κεφάλια της οργάνωσης.

Στα σχεδόν 3 λεπτά του trailer δίνεται η αίσθηση πως θα δούμε πολύ πιο προσεγμένες και καλοδουλεμένες σκηνές, με τον Ουάσινγκτον να είναι μια εγγύση επιτυχίας και να παραδίδει έναν από τους κορυφαίους action ρόλους.

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα