«Είμαι λίγο ζωηρή αλλά δεν είμαι αυτό που νομίζετε»: Η γυναίκα- πειρασμός του ελληνικού σινεμά είχε τα κότσια να πάει κόντρα στους τύπους
Βρείτε μας στο

Στην ταινία «Τρίτη και 13» ήταν ο «γλυκός γερμάς» του Νίκου Σταυρίδη, ενώ στο «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός» ήταν η ποθητή γειτόνισσα που αναστάτωνε τον Βασίλη Αυλωνίτη. Σε μια σκηνή μάλιστα ο ζαλισμένος από τα κάλλη της Κλέαρχος (Αυλωνίτης) ατένιζε τη θέα από τη μισάνοιχτη ρόμπα της και ήταν κυρίως αυτή (η σκηνή) που λίγο έλειψε να αναστείλει την προβολή της ταινίας, διότι θεωρήθηκε από τις αρχές προσβλητική για το θεσμό της οικογένειας!

Ίσως ακόμα και η ατάκα «είμαι λίγο ζωηρή, αλλά δεν είμαι αυτό που νομίζετε», που έλεγε όλο νάζι στον Αυλωνίτη, να εξελήφθη ως… προκλητική, σε μια εποχή που ακόμα και η εμφάνιση με μαγιό αποτελούσε σκηνοθετικό «τόλμημα».

Η Πόπη Λάζου όμως αδιαφόρησε για τους κανόνες και τους τύπους και δεν καταπίεσε ποτέ τα θέλω και το ταλέντο της. Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr ετοίμασαν ένα απολαυστικό βίντεο για την ηθοποιό που ήταν μια κατηγορία μόνη της.