Aπό τους παραγωγούς του Chernobyl: Εσύ έμαθες τι σειράρα θα φέρει το Netflix στο τέλος του μήνα;
Βρείτε μας στο

Για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά, αλλά να αναγνωρίζουμε και τα καλά, παράπονο μεγάλο από το Netflix δεν έχουμε μέσα στο 2024. Οκ, μπορεί οι ταινίες που μας έχει δώσει να μη μας έχουν μείνει, αλλά δεν είναι και για να τις πετάξουμε στα σκουπίδια.

Σε επίπεδο σειρών όμως, είναι ακόμα καλύτερα, αφού εδώ και ένα δίμηνο, το πηγαίνει τρένο. The Gentlemen, 3 Body Problem, Baby Reindeer, A Man In Full, Anthracite, είναι πολύ καλός αριθμός σειρών για τόσο μικρό διάστημα. Είχε καιρό να συμβεί.

Ε, αυτό το σερί δεν θα σταματήσει εδώ, θα έχει και συνέχεια, με τον Μάιο να έχει το πιο δυνατό του χαρτί στην προτελευταία του μέρα. Στις 30 του μήνα θα είναι διαθέσιμη η σειρά Eric με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Πρόκειται για μια σειρά 6 επεισοδίων όπου ο Κάμπερμπατς υποδύεται τον Βίνσεντ, έναν ξακουστό μαριονετίστα στη Νέα Υόρκη των 80s, που συμμετέχει σε σόου με μαριονέτες στην τηλεόραση και μια μέρα, καθώς πηγαίνει τον γιο του, τον Έντγκαρ, στο σχολείο, ο μικρός εξαφανίζεται, αγνοείται. Μένει πίσω μόνο το τζάκετ του.

Ο Βίνσεντ απευθύνεται στην αστυνομία, αλλά καθώς οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει νεότερο, αρχίζει να πιστεύει ότι πρέπει μόνος του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αφού η απόγνωσή του τον οδηγεί στην ψυχική κατρακύλα, στην αποξένωση από τη μητέρα του γιου του και τους φίλους του, ο Βίνσεντ στρέφεται…στις μαριονέτες.

Καθώς σκαλίζει τις ζωγραφιές του γιου του, καταλήγει στο συμπέρασμα πως αν υπάρχει ένας τρόπος να τον βρει, αυτός είναι με όπλο τον Έρικ, ένα μπλε τέρας στις ζωγραφιές του γιου του, που το κάνει μαριονέτα και αποφασίζει να το συμπεριλάβει στο σόου του.

Από το trailer μας δίνεται η εντύπωση πως στις ζωγραφιές του Έντγκαρ κρύβεται το μυστικό της εξαφάνισης του και πως μέσω του Έρικ μπορεί να βρει ο Βίνσεντ στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στον γιο του. Ή που θα οδηγήσουν τον γιο του πίσω σε αυτούς. «Αν το δει, θα καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάμε και θα επιστρέψει σε εμάς».

Από αυτό το στοιχείο, μπορούμε μόνο να εικάσουμε πως ενδεχομένως ο Έρικ να εξαφανίστηκε λόγω του οικογενειακού περιβάλλοντος και των σχέσεων του πατέρα του και της μητέρας του. Η σειρά έχει έντονα στοιχεία θρίλερ και ίσως να περιέχει και ζητήματα προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος.

«Λόγω τιμής»: Το τραγούδι που θα στείλουμε στη Eurovision 2025 πάει καρφί για πρωτιά (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Λόγω τιμής»: Το τραγούδι που θα στείλουμε στη Eurovision 2025 πάει καρφί για πρωτιά (Vid)

Γενικώς, το trailer προσφέρεται για εικασίες και σενάρια, επειδή όμως η 30η Μαΐου είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε, ας κρατήσουμε για σιγουριά πως η παραγωγή είναι της εταιρείας Sister, που έκανε την παραγωγή της υπέροχης σειράς «Τσερνόμπιλ» κι αυτό ας μας οπλίσει με αισιοδοξία για ακόμα μια πολυσυζητημένη σειρά.