Netflix: Οι ταινίες που βρίσκονται στο top-10, τα μάτια σου στο Νο 8 και το Νο3
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Netflix: Οι ταινίες που βρίσκονται στο top-10, τα μάτια σου στο Νο 8 και το Νο3

Αν θες να δεις ένα πολύ καλό horror, το Netflix μόλις ανέβασε ένα
Menshouse Team

Ο Ιούλιος είναι ένας πάρα πολύ καλός μήνας για να έχεις Netflix, τόσο γιατί στις 18 του μήνα θα δούμε το πρώτο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του Cobra Kai, αλλά κυρίως γιατί έχει προσθέσει στη συλλογή της η πλατφόρμα πολλές καλές ταινίες.

Από αυτές που μπήκαν στην ταινιοθήκη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, υπάρχουν 3 που θα έπρεπε να είναι στο top-10, αλλά δεν είναι καμία, δείγμα του ότι το κοινό του Netflix στην Ελλάδα είτε δεν ξέρει ότι είναι πλέον στην πλατφόρμα είτε, περισσότερο αυτό, δεν ενδιαφέρεται πια για αριστουργήματα. Θέλει να βλέπει ταινίες που να μην έχουν πολυπλοκότητα και απαιτήσεις.

Γι’ αυτό και είναι σχεδόν παράδοξη η παρουσία στην 3η θέση της ταινίας Barbarian (σου είχαμε γράψει εδώ γι’ αυτή), γιατί είναι ένα πολύ καλό horror movie που σε έχει στην τσίτα διαρκώς. Κι επειδή πρωταγωνιστεί ο μετρ των horror, ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, που έκανε τον κλόουν στο σύγχρονο The It και κάνει και τον Νοσφεράτου στην ταινία του Ρόμπερτ Ίγκερς, είσαι με κομμένη την ανάσα.

Η παραδοξότητα αποτυπώνεται πλήρως στο top-10 ταινιών του Netflix, όπου έχουμε στο Νο2 και στο Νο10 δύο κλασικές αμερικάνικες χαζοκομεντί, μία με Νικόλ Κίντμαν-Ζακ Έφρον και η άλλη με Τζούλια Ρόμπερτς-Τζορτζ Κλούνεϊ, 3 animation movies, 2 ταινίες μυθολογίας με παιδικά χαρακτηριστικά, ένα αδιάφορο action film για το SWAT team και στο Νο1 την μεγάλη επιστροφή του Έντι Μέρφι.

Μια μεγάλη επιστροφή ως Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς μετά από 30 χρόνια, με τις 3 ταινίες που κυκλοφόρησαν στα 80s-90s να γίνονται στανταράκια για μεσημέρια ΣΚ σε κάποιο STAR.

Εκτός του Barbarian, σου προτείνουμε οπωσδήποτε να δεις και το τελευταίο How to Train Your Dragon, που είναι ένα συγκινητικό κλείσιμο σε ένα από τα πιο ωραία animation franchises που έχουμε δει.

Δες αναλυτικά το top-10 του Netflix στις ταινίες

10. Ticket to Paradise

Πατάς το Play και σε ταξιδεύει: Το Νο1 του Netflix είναι ό,τι πιο ικανοποιητικό θα δεις σήμερα (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πατάς το Play και σε ταξιδεύει: Το Νο1 του Netflix είναι ό,τι πιο ικανοποιητικό θα δεις σήμερα (Vid)

Δες και το review μας εδώ.

9. Miraculous World

8. How to Train Your Dragon: The Hidden World

7. SWAT Under Siege

6. Percy Jackson: Sea of Monsters

5. Percy Jackson: The Lightning Thief

4. Minions The Rise of Gru

3. Barbarian

2. Family Affair

1. Beverly Hills Cop: Axel F