Το asset του Netflix τον Ιούνιο: Η ταινία με το εκρηκτικό δίδυμο πρωταγωνιστών, έπιασε κορυφή σε λίγες ώρες (Vid)
Βρείτε μας στο

Ένα πολύ ζεστό σαββατοκύριακο με Ευρωεκλογές, που σημαίνει πίεση και ανεβασμένη θερμοκρασία από παντού, λογικό είναι να ψάχνεις τις ελάχιστες ώρες ελευθερίας που έχεις κάτι ελαφρύ, ψυχαγωγικό να χαμογελάσεις. Και το «Εισιτήριο για τον παράδεισο» του Netflix είχε όλα αυτά σε μία ταινία.

Το «Ticket to Paradise» του 2022 είναι μια ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη βασίλισσα του είδους, την Τζούλια Ρόμπερτς. Σε μία περίοδο που και οι δύο δεν είναι τόσο παραγωγικοί ως προς τον αριθμό των ταινιών τους ανά έτος, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, η συνύπαρξή τους προέβλεπε σχεδόν δεδομένη επιτυχία. Και αν αυτό δεν επιτεύχθηκε στα εισιτήρια στο σινεμά ή στα βραβεία κινηματογράφου, η πλατφόρμα του Netflix ήταν ο κατάλληλος χώρος για να γίνει.

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία των David και Georgia Cotton (Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς), οι οποίοι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά ενώνονται ξανά όταν μαθαίνουν ότι η κόρη τους, η Lily (Kaitlyn Dever), σκοπεύει να παντρευτεί έναν ντόπιο στο Μπαλί, τον Gede (Maxime Bouttier), μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Επιτέλους ρε Netflix: Διαθέσιμο το έπος με Μπρατ Πιτ – Άντονι Χόπκινς που σημάδεψε ανεξίτηλα τα 90s (Vid)

Οι δύο γονείς αποφασίζουν να συνεργαστούν και να ταξιδέψουν στο Μπαλί για να εμποδίσουν την κόρη τους από το να κάνει αυτό που θεωρούν λάθος, αναβιώνοντας τις δικές τους εμπειρίες και προσπαθώντας να προστατέψουν την κόρη τους από τις πιθανές συνέπειες ενός βιαστικού γάμου.

Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς έχουν μια πολύ δυνατή χημεία που αποτυπώνεται σε πολλές αστείες και συγκινητικές στιγμές. Η συνεργασία τους είναι αβίαστη και διασκεδαστική. Η σκηνοθεσία από τον Ol Parker είναι ευχάριστη και η αισθητική της ταινίας είναι φωτεινή και χαρούμενη, με εντυπωσιακά τοπία από το Μπαλί που προσδίδουν μια εξωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα γυρίσματα σε πανέμορφα τοπία ενισχύουν την αίσθηση της απόδρασης και της περιπέτειας.

Το asset του Netflix τον Ιούνιο: Η ταινία με το εκρηκτικό δίδυμο πρωταγωνιστών, έπιασε κορυφή σε λίγες ώρες (Vid)

Η ταινία πετυχαίνει έναν καλό συνδυασμό χιούμορ και συναισθηματικής ειλικρίνειας, κάτι που την κάνει προσιτή και ευχάριστη για ένα ευρύ κοινό. Και εδώ τελειώνουν τα θετικά της και παρατηρούμε κάποια συνηθισμένα αρνητικά στο συγκεκριμένο είδος:

Το asset του Netflix τον Ιούνιο: Η ταινία με το εκρηκτικό δίδυμο πρωταγωνιστών, έπιασε κορυφή σε λίγες ώρες (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η κλασικότερη ποδοσφαιρική ζωγραφιά: Οι 99 στους 100 δεν ξέρουν γιατί ο χλοοτάπητας είναι ριγέ – Μήπως είσαι στο 1%;

Η ιστορία δεν παρουσιάζει σημαντικές ανατροπές ή εκπλήξεις, κάνοντάς την αρκετά προβλέψιμη. Οι θεατές μπορεί να αισθανθούν ότι έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Η ταινία χρησιμοποιεί πολλά κλισέ και στερεότυπα της ρομαντικής κωμωδίας, κάτι που μπορεί να αποξενώσει θεατές που αναζητούν πιο πρωτότυπο περιεχόμενο.

Eπιπλέον κάτι που απογοητεύεις είναι ότι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες δεν αναπτύσσονται πλήρως και λειτουργούν κυρίως ως υποστηρικτικοί ρόλοι χωρίς ιδιαίτερο βάθος.

Το Ticket to Paradise είναι μια διασκεδαστική, αν και προβλέψιμη, ρομαντική κομεντί που αξίζει να τη δει κάποιος κυρίως για την εξαιρετική χημεία των πρωταγωνιστών της. Παρά τα κλισέ της, καταφέρνει να προσφέρει ένα ευχάριστο δίωρο γεμάτο γέλιο και συγκίνηση, ιδανικό για θεατές που απολαμβάνουν τις ελαφριές και χαλαρές ταινίες.