Καλύτερο απ’ το no1: Εάν δεν έχεις δει το no3 του Netflix προλαβαίνεις να διορθώσεις το λάθος σου
Βρείτε μας στο

Μπορεί το Νο1 του Netflix αυτό το ΣΚ να έχει πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, αλλά δεν είναι αυτό που θα σου προτείναμε να δεις από τις 10 ταινίες που βλέπουν οι περισσότεροι χρήστες στην Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινία που είναι «επανεκτέλεση» ταινίας του 2015 από τη Σουηδία, η οποία με τη σειρά της βασίζεται στο βιβλίο A Man Called Uve του καταπληκτικού Σουηδού συγγραφέα, του Φρέντρικ Μπάκμαν (τα βιβλία του στην Ελλάδα θα τα βρεις στις Εκδόσεις Κέδρος).

Η σουηδική εκδοχή ήταν πολύ καλή, η αμερικάνικη με τον Τομ Χανκς δεν είναι κάτι που λες ότι πρέπει να το δεις, ειδικά αν έχεις δει δει τη σουηδική. Αν δεν την έχεις δει, τότε κάνε την απόπειρά σου.

Από τις ταινίες στο top-10 του Netflix πάντως, εμείς θα στρέψουμε την προσοχή σου στο Νο3, το The Good Liar, με Ίαν ΜακΚέλεν και Έλεν Μίρεν, ίσως στο I Wanna Dance With Somebody, τη βιογραφική ταινία για τη Γουίτνι Χιούστον, και μετά…το χάος.

Υπάρχει δηλαδή η επιλογή του Minions: The Rise of Gru, αλλά αυτή η ταινία, μαζί με το The Union με Γουόλμπεργκ-Χάλε Μπέρι, είναι στην 10άδα για 5 εβδομάδες, μέχρι πριν λίγα 24ωρα το Union ήταν Νο1 για κοντά 30 μέρες, άρα το πιθανότερο είναι να τις έχετε δει οι περισσότεροι.

Πάντως, και το Ferdinand στη 10η θέση είναι για αρκετό καιρό στην δεκάδα και μένει να δούμε αν η έναρξη των σχολείων θα εκτοπίσει τα animations από το top-10 του Netflix, όπως συμβαίνει συνήθως.

Η δεκάδα του Netflix αυτό το ΣΚ

Ferdinand

Gemini Man

Unlucky Sisters

The First Purge

I Wanna Dance With Somebody

The Union

Minions: The Rise of Gru

The Good Liar

The Deliverance

A Man Called Oto

Την αποθέωσε ο Βλάσης Μπονάτσος: Η ηθοποιός που παρουσίασε το πρώτο «Ok» ήταν μια απ’ τις ομορφότερες Ελληνίδες των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αποθέωσε ο Βλάσης Μπονάτσος: Η ηθοποιός που παρουσίασε το πρώτο «Ok» ήταν μια απ’ τις ομορφότερες Ελληνίδες των 90’s