Leftovers: Το trailer και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την 3η σεζόν
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Leftovers: Το trailer και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την 3η σεζόν

Το διάνυσμα της σειράς έχει πάρει την ανιούσα από την δεύτερη σεζόν, οπότε ο νέος κύκλος είναι must watch.

Η πρώτη σεζόν ήταν απογοητευτική ή δυσανάλογη των προσδοκιών. Πολλά κενά σημεία, άλλα υπερφορτωμένα και δύσκολα στην «ανάγνωση» τους. Γι΄αυτό και η δεύτερη σεζόν πρέπει να θεωρηθεί ως μια εντελώς διαφορετική σειρά. Λες και οι Λίντελοφ-Περότα, δημιουργοί του σόου, είχαν επανεφεύρει τον ίδιο τους τον εαυτό. Ορισμένα χαμένα νοήματα της πρώτης χρονιάς αναπληρώθηκαν με τις διαφορετικές διαβάσεις που σχημάτισε η εξέλιξη του The Leftovers. Τούτων δοθέντων, ο τρίτος κύκλος που έρχεται στις 16 Απριλίου στο HBO είναι αρκετά αμφίσημος. Μπορεί να ολοκληρώσει την ανοδική πορεία, μπορεί και να επιστρέψει στην αίσθηση που άφησε ο πρώτος κύκλος.

Στο trailer που κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες το HBO μία είναι η φράση που σκεπάζει κάτω από την ομπρέλα της όλους τους ήρωες. The End Is Near. Ο Κέβιν Γκάρβι με τη Νόρα, την κόρη του Τζιλ, την πρώην γυναίκα του Λόρι και την άτυπη αρχηγό της αίρεσης, τη Μεγκ βρίσκονται στο τέλος του κόσμου. Μεταφορικά σίγουρα, κυριολεκτικά πιθανότατα. Η Αυστραλία είναι η νέα πόλη που θα βρεθούν μετά το Τέξας και τη Νέα Υόρκη. Εκεί τους παρέσυρε ο πατέρας του Κέβιν, ο Κέβιν ο πρεσβύτερος. Τα οράματα του προαναγγέλλουν πλημμύρες που θα κάνουν την εμφάνιση τους στις 14 Οκτωβρίου. Οι πλημμύρες θα είναι η αρχή του τέλους. Ή η «μια κι έξω» παρουσία του.

Στα φιλεράκια του trailer έχουμε τον Ματ Τζέιμισον να έχει αποδεχτεί και να κηρύσσει την καταστροφή, να αντιπαρατίθεται με τον Κέβιν γιο, τον Senior Κέβιν να λέει στον γιο του ότι είναι ένα είδος Μεσσία και η μοίρα ολόκληρης της ανθρωπότητας να βυθίζει σε μια μπανιέρα τον Θερού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λίντελοφ και τις ανακοινώσεις του HBO, το καστ παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο, με μια προσθήκη να έχει γίνει. Προσθήκη που πιθανότατα θα παίξει τον καταλυτικό ρόλο στο ζήτημα των αγνοούμενων, που έμειναν εντελώς εκτός κάδρου στην δεύτερη σεζόν του Leftovers.

Ο σεναριογράφος πάντως έχει εξηγήσει ότι το τελευταίο κεφάλαιο θα είναι σαν ένα ξεχωριστό αφήγημα. Θέλει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να γίνει κατανοητό από τον θεατή ότι το τέλος έρχεται. Στόχος ήταν να χτιστεί κάτι κλιμακωτό και όχι να διατηρηθεί κάποιο μυστήριο γύρω από το αν τελικά θα επέλθει το φινάλε της ύπαρξης.  «Προσπαθήσαμε να μείνουμε σταθεροί στους ήρωες και να αδιαφορήσουμε για την μυθολογία. Αν και η σειρά δεν έχει χτίσει κάποια μυθολογία με την λογική που το έκαναν σειρές όπως το Lost ή το Westworld. Το Leftovers έχει ξεχωριστούς κανόνες και θα συνεχίσει να λειτουργεί βάσει αυτών».

Όσο για την επιλογή της Αυστραλίας, οι δημιουργοί την αποδίδουν σε αυτή την αρχαιοτυπική αγριότητα, τον αβοριγίνικο τοτεμισμό που αναδύεται από τις σαβάνες και την μορφολογία του εδάφους. Αυτή την αίσθηση θέλουν να την ενσωματώσουν στο Leftovers. Κυρίως λόγω του τέλους που πλησιάζει!

Leftovers: Το trailer και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την 3η σεζόν

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…