Η Justice League, ο Deadpool και ο Logan: Το κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Η Justice League, ο Deadpool και ο Logan: Το κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

Μερικά νέα κλιπάκια από τους υπερήρωες της DC και ο Deadpool που δεν έμεινε ασυγκίνητος από το θάνατο του Wolverine.

– Ο Τομ Χόλαντ ήταν εκπληκτικός στο Captain America: Civil War, οπότε ανυπομονούμε να τον δούμε να σολάρει. Μέχρι τις 7 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει υπάρχει αρκετός χρόνος. Μέχρι τότε βολέψου με τα 2 νέα πόστερ που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον νέο Spidy να περιφέρεται στον πύργο των Avengers.

Η Justice League, ο Deadpool και ο Logan: Το κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

Η Justice League, ο Deadpool και ο Logan: Το κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

– Ο Τζον Φαβρό ξεκίνησε έναν νέο κύκλο επιτυχίας για τη Disney με την real-action εκδοχή του Βιβλίου της Ζούγκλας και το κινηματογραφικό σύμπαν θα έχει μπόλικα τέτοια από δω και στο εξής. Ήδη κυκλοφορεί στις αίθουσες το Beauty and the Beast, ενώ στο μέλλον θα δούμε την Μουλάν, το Lion King (πάλι Φαβρό επιτρέποντος), το origin της Κρουέλα Ντε Βιλ με την Έμμα Στόουν να συζητά να την ενσαρκώσει, ενώ ο Τιμ Μπάρτον έχει αναλάβει το Dumbo. Γι΄αυτό έχουμε περισσότερα στοιχεία, με τελευταίο τις συζητήσεις του Κόλιν Φάρελ με τη Disney. Μετά την παρουσία του στο Fantastic Beasts, ο Ιρλανδός έχει γίνει αγαπητός στις παραγωγές της εταιρείας.

– Ο Deadpool έχει καταφέρει μέσα σε ενάμιση χρόνο να ξεπεράσει την δημοφιλία του Τόνι Σταρκ. Έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της ταινίας και μεταπηδά από σύμπαν σε σύμπαν. Η εμφάνιση του πάνω από τον τάφο του Wolverine ως post-credit scene στην ταινία Logan είναι χιούμορ που δεν μπορείς να αντισταθείς. Ειδικά το τηλεφώνημα από τον Ιβάν Ντράγκο σε γονατίζει.

– Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Τσάνινγκ Τέιτουμ ξανασυνεργάζονται μετά το 2008 και Stop-Loss. Αυτή τη φορά δεν θα είναι δράμα, αλλά ένα μιούζικαλ. Πρόκειται για ένα είδος που και οι δύο έχουν δείξει το ταλέντο τους, με τον Τέιτουμ ειδικά να δίνει ρέστα στο Hail Caesar. Μάλιστα, την ταινία θα την σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Λέβιτ.

– Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Death Note, του θρίλερ που είναι βασισμένο στο γνωστό manga. Ο Άνταμ Γουίνγκαρντ το έχει σκηνοθετήσει, ενώ ο Νατ Γουλφ θα ενσαρκώσει τον Light Yagami. Μαζί του στο καστ η κόρη της ΜακΝτάουελ, Μάργκαρετ Κουάλι, που την έχουμε δει στο The Leftovers, και ο Γουίλιεμ Νταφόε.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

– Στο φημισμένο φεστιβάλ του Sundance που διεξάγεται αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν μόνο οι ταινίες για να προσέξει κάποιος. Φέτος, τις συζητήσεις μονοπωλεί μια κολλεκτίβα μαύρων γυναικών της σκηνοθεσίας που (αυτο)αποκαλείται New Negress Film Society.

Έχει ιδρυθεί από το 2013 και ξεκίνησε με στόχο την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους από την Γιατόβια Γκάρι και την Κούμι Τζέιμς. Η Τζέιμς αποχώρησε όταν πήγε στο Λος Άντζελες. Δίπλα στην Γκάρι προστέθηκαν οι Φράνσις Μποντόμο, Νταϊάνι Ντούζε, Σανέλ Πίρσον και Στέφανι Σεντόνζ. Οι 5 γυναίκες θέλουν να αφηγούνται ιστορίες μαύρων γυναικών. Το Cakes Da Killa: NO HOMO της Γκάρι συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Η Justice League, ο Deadpool και ο Logan: Το κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

– Νικόλ Κίντμαν, Έιμι Σούμερ και Στιβ Καρέλ θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία της Ρεμπέκα Μίλερ με τίτλο She Came To Me. Όπως αναφέρει το Variety οι 3 ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει και το μόνο γνωστό για την πλοκή είναι ότι θα περιστρέφεται γύρω από δύο ερωτικές ιστορίες. Για τον Στιβ Καρέλ πάντως, το πιο αναμενόμενο είναι το Battle of the Sexes. Πρόκειται για την ταινία που συμπρωταγωνιστεί με την Έμμα Στόουν (έκανε τον μπαμπά της στο Crazy, Stupid, Love), όπου αναβιώνουν τον αγώνα τένις ανάμεσα στην Μπίλι Τζιν Κινγκ και τον Μπόμπι Ριγκς. Η πρεμιέρα ανακοινώθηκε χθες ότι θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου.

– Η 16η Νοεμβρίου απέχει πολύ. Ως τότε «σνίφαρε» σύμπαν DC από τα κλιπάκια που κυκλοφόρησαν για κάθε ήρωα της Justice League.

Τηλεοπτικές παρεμβολές…

Το American Gods είναι από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα που θα βγουν ως το καλοκαίρι. Το STARZ είναι ένα δίκτυο με άκρως σαγηνευτική μανιέρα. Η τηλεοπτική απόδοση ενός πετυχημένου βιβλίου σίγουρα ιντριγκάρει.

Το The Son είναι η πρώτη τηλεοπτική προσπάθεια του Πιρς Μπρόσναν που θέλει να ζήσει την γλύκα της τηλεόρασης, τώρα που κάνει το comeback του. Η σειρά του AMC βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φίλιπ Μέγιερ, θα έχει λίγο από γουέστερν και περιγράφει την προσπάθεια του γαιοκτήμονα Ιλάι ΜακΚάλαφ να διατηρήσει την αυτοκρατορία του ως γαιοκτήμονας. Η ιστορία εξελίσσεται σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη το 1849, όταν Ινδιάνοι Κομάντσι απήγαγαν και μεγάλωσαν τον Ιλάι και η δεύτερη 60 χρόνια αργότερα. Πέραν του Πιρς Μπρόσναν, η σειρά έχει κι έτερο πολιορκητικό κριό. Τον Ζαν ΜακΚλάρνον, τον Ινδιάνο από τη δεύτερη σεζόν του Fargo.