True Detective: Ο Νικ Πιτσολάτο και πάλι στις επάλξεις για τρίτη σεζόν;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

True Detective: Ο Νικ Πιτσολάτο και πάλι στις επάλξεις για τρίτη σεζόν;

Λίγο πριν το προηγούμενο καλοκαίρι όλα έδειχναν ότι το True Detective θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Μέσα σε 9 μήνες «κυοφόρησαν» νέες σκέψεις.

Η διαφορά αντίληψης της αμερικανικής τηλεόρασης σε σχέση με πολλές χώρες του υπόλοιπου πλανήτη απαντάται στο True Detective. Μια σειρά που από άποψη τηλεθέασης ήταν επιτυχημένη και στις δύο σεζόν της, θα περίμενε κανείς να έχει σίγουρο πράσινο φως για να συνεχιστεί. Όλοι όμως στο HBO κατάλαβα ότι ο δεύτερος κύκλος είχε την φόρα του πρώτου. Όσοι από εμάς έφτασαν ως το τέλος, το κάναμε γιατί πιστεύαμε στην πένα του Νικ Πιτσολάτο. Λέγαμε πως ό,τι κι αν ήταν τα πρώτα 3-4 επεισόδια, θα έστρωνε. Τελικά, δεν έστρωσε ποτέ.

Γι΄αυτό και ο Πιτσολάτο συμφώνησε με το κανάλι να επικεντρωθεί σε άλλα σενάρια και να αφήσει πίσω του αυτό το τηλεοπτικό highlight. Και όντως τα πράγματα ίσχυαν έτσι μέχρι πριν λίγες μέρες. Ο πανδαμάτωρ χρόνος φέρνει τις αποστάσεις που σου δίνουν μια διαφορετική ματιά. Έτσι, το Entertainment Weekly αναφέρει ότι πλέον το HBO είναι θετικά διακείμενο σε μια τρίτη σεζόν. Απλώς αυτή τη φορά δεν θα φέρει αποκλειστικά την σφραγίδα του Πιτσολάτο.

Οι πληροφορίες του EW λένε ότι ο σεναριογράφος έχει ήδη παραδώσει τα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία και έπεισαν τους ιθύνοντες. Ο Κάσι Μπλόις, διευθυντής του HBO, είχε δηλώσει ότι «είμαστε ανοιχτοί σε μια νέα σεζόν, που δεν χρειάζεται απαραίτητα να την υπογράψει ο Νικ. Μπορεί να είναι επιβλέπων στο σενάριο, αλλά να έχει και βοήθεια». Αυτή η βοήθεια θα είναι κατά τα φαινόμενα ο Ντέιβιντ Μιλτς που βρίσκεται πίσω από το Deadwood και το Luck με τον Ντάστιν Χόφμαν.

Το πρόβλημα βέβαια με την δεύτερη σεζόν δεν έγκειτο τόσο στο σενάριο, όσο στην σκηνοθεσία. Ο Κάρι Φουκουνάγκα είχε σημαντικό μερίδιο για την επιτυχία της πρώτης χρονιάς. Στην δεύτερη ανέλαβε τα ηνία ο Τζάστιν Λιν και δεν υπήρχε η ίδια αισθητική. Το καλό με την 3η σεζόν – αν έρθει – είναι ότι θα έχει ατόφια απόδοση. Δεν θα οφείλει κάτι σε ό,τι προηγήθηκε. Πρέπει να ξανακερδίσει το κοινό.

Εκτός από τις μουσικές του T Bone Burnett που θα θέλαμε να ξανακούσουμε, υπάρχει και δεύτερος πολιορκητικός κριός. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι που ήταν παραγωγός μαζί με τον Χάρελσον, έχει πει κάμποσες φορές ότι θέλει να επανέλθει στον ρόλο του Ράστι Κολ.

Τασσόμαστε αναφανδόν υπέρ. Μόνο που αυτή τη φορά θα έχουμε και λιγότερη επιείκεια.

Μέχρι την οριστική κατάληξη των σκέψεων του HBO, σνίφαρε λίγη μελωδία από True Detective!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…