Ελένης
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Εκτός σεναρίου η καλύτερη ατάκα του Κωνσταντίνου & Ελένης! Ποιος την εμπνεύστηκε;

O πιο εμπνευσμένος αυτοσχεδιασμός στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης…

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς των Ρώμα – Χατζησοφιά «Κωνσταντίνου & Ελένης», έχουν σε συνεντεύξεις τους παραδεχτεί πως στο ξεκίνημα προβολής του project, δεν είχαν τη στήριξη του Ant1.

Κάτι που μπορεί μεν αρχικά να τους στεναχώρησε, αλλά όπως φαίνεται… τους βγήκε σε καλό! Σε συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού, η Ελένη Ράντου είχε δηλώσει πως η σειρά «υπήρχε για να υπάρχει».

Γι’ αυτό και το κανάλι του Αμαρουσίου την είχε «πετάξει» βράδυ Παρασκευής απέναντι από το πιο δυνατό χαρτί του Mega: Τους «Δύο Ξένους»!

Τόσο οι τεχνικοί, όσο και οι ηθοποιοί της σειράς που έμελλε να σαρώσει, δε πίστευαν πως το «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα σημειώσει τηλεθέαση, γι’ αυτό και λειτουργούσαν εντελώς ελεύθερα και πολλές φορές… εκτός σεναρίου.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μάλιστα «γεννήθηκε» και η πιο διάσημη ατάκα του σίριαλ δια στόματος Ελένης Ράντου.

Πάει κάπου το μυαλό σας; Η εν λόγω ατάκα δεν είναι άλλη από το κλασσικό πλέον «Μωρή Κατακουζήνα»!

«Αυτή τη σειρά κανείς δεν την είχε για επιτυχία, Ξεκίνησε για πολύ outsider. Εμείς, επειδή ξέραμε ότι δε μας δει και κανένας ήμασταν απόλυτα ελεύθεροι.

Πιστεύαμε ότι δε θα μας δει άνθρωπος! Δε νομίζω αν ήξερα πως θα έχει τέτοια επιτυχία να έλεγα ποτέ το ” Μωρή Κατακουζήνα”. Δε θα το τολμούσα», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Εσύ πόσο καλά ξέρεις το Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα έκανες 20/20 στο πιο δύσκολο κουίζ με πονηρές ερωτήσεις από τη σειρά; Κλίκαρε εδώ για να σε δούμε!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…