punisher
Βρείτε μας στο

Απομένουν 6 μέρες για να τελειώσει ο Αύγουστος και να ξεκινήσουν όλοι να ποστάρουν στο Facebook το Wake Me Up When September Ends. Εμείς πάλι δεν θα σου προτείνουμε να κοιμηθείς. Θα σου προτείνουμε να μείνεις ξύπνιος και τον Σεπτέμβρη. Γιατί έρχονται νέες σειρές και σίγουρα θα υπάρξουν δύο που θα σου κάνουν το κλικ. Λέμε δύο, γιατί μια θέση την έχει ήδη καπαρώσει ο Punisher.

Strike

Ναι, ναι και πάλι ναι. Ο περίφημος ντετέκτιβ Cormoran Strike που αγαπήσαμε μέσα από τα βιβλία του Ρόμπερτ Γκαλμπρέιθ, έρχεται για να συνεχίσει το μεγάλο legacy της βρετανικής αφήγησης στον κόσμο της έρευνας και του αστυνομικού. Φυσικά, ο κύριος Γκαλμπρέιθ δεν είναι άλλος από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και αυτό εννοείται πως αποτελεί τον μεγάλο πολιορκητικό κριό της νέας σειράς του BBC. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Τομ Μπερκ, που σε πρώτη όψη δεν γεμίζει το μάτι. Τουλάχιστον αν σκεφτούμε την περιγραφή που του έχει δώσει η Ρόουλινγκ στην τριλογία (The Cuckoo’s Calling, Silkworm, Career of Evil). Η μίνι σειρά Strike θα ξεκινήσει βέβαια από 27 Αυγούστου. Έχε το νου σου.

Philip K Dick’s Electric Dreams

Μιας και το Channel 4 δε σκοπεύει να βγάλει τον 4ο κύκλο του Black Mirror φέτος, μας φέρνει μια άλλη σειρά που μπορεί να αποκτήσει αντίστοιχο impact. Πρώτα και κύρια για το καστ. Μπράιαν Κράνστονirestmycase, Στιβ Μπουσέμι και Τίμοθι Σπολ. Τριάδα φωτιά. Τι να μας πει το MSN; Δεύτερος λόγος είναι ότι η σειρά ερείδεται των μικρών ιστοριών sci-fi του Φίλιπ Κίντρεντ Ντικ. Ο Ντικ έχει έντονη στις ιστορίες του την ματιά της στοχαστικής αποτύπωσης μονοπωλίων, αυταρχικών κυβερνήσεων, εναλλακτικών συμπάντων και νοητικών καταστάσεων, και παμφάγων κολοσσών του καπιταλισμού.

The Deuce

Για τη νέα σειρά του HBO με τον Τζέιμς Φράνκο στα έχουμε πει λεπτομερώς εδώ. Αυτό που πρέπει να κυκλώσεις είναι η 10η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιο σου.

Young Sheldon

Αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν τον Σέλντον Κούπερ του Big Bang Theory, δεν ξέρω πως μπορεί να ηχήσει αυτό το “νέο” στα μάτια σου. Εμένα με παραξένεψε πάντως. Αλλά εννοείται πως θα το δω. Πρόκειται για το prequel της ζωής του Σέλντον. Ο πιτσιρικάς Ίεν Άρμιταζ καθοδηγήθηκε από τον Τζιμ Πάρσονς για να βρει την σωστή δόση παραξενιάς και geekness. Από τα έξυπνα της σειράς είναι ότι τη μητέρα του θα την υποδυθεί η Ζόι Πέρι, κόρη της Λόρι Μέτκαλφ, που υποδύεται την μαμά του Πάρσονς στο BBT. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Mindhunter

Επίσης έχουμε μιλήσει διεξοδικά για το next big thing του Netflix. Ντέιβιντ Φίντσερ παρόντος, πάσα αμφιβολία παυσάτω. 13 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του πρώτου κύκλου.

Alias Grace

Η Μάργκαρετ Άτγουντ πάει να γίνει η κότα με τα χρυσά αυγά για τα τηλεοπτικά δίκτυα. Στον απόηχο του Handmaid’s Tale, το Netflix και το CBC μεταφέρουν στην τηλεόραση το Alias Grace με την Σάρα Γκέιντον στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Γκρέις Μαρκς είναι μια καταδικασμένη δολοφόνος. Την ημέρα που αποφυλακίζεται πηγαίνει να ζητήσει δουλειά οικονόμου στο σπίτι του Προέδρου της Κοινότητας της. Το πρόβλημα με την Γκρέις είναι ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν την ημέρα των φόνων. Παρουσιάζει συμπτώματα υστερίας και ξαφνικές εκρήξεις. Οι επισκέψεις της σε ψυχίατρο κρίνονται αναγκαίες. Εκεί η Γκρέις θα ξετυλίξει ένα κουβάρι ζωής που μάλλον δικαιολογεί το τι είναι σήμερα. Το Alias Grace θα ξεκινήσει να παίζεται πρώτα στον Καναδά και στις 3 Νοεμβρίου θα βγει στο Netflix.

The Punisher

Τέτοια λίστα χωρίς Punisher δε γινόταν. Αυτό που έκανε στον δεύτερο κύκλο του Daredevil ο Τζον Μπέρνθαλ με τον Punisher ήταν αναπάντεχα καταπληκτικό. Και πολύ δίκαια πήρε το δικό του μερίδιο στην πίτα. Ερχόμενο μάλιστα αμέσως μετά την μέτρια επιτυχία του Defenders, το Punisher θα έχει την ευκαιρία να υπενθυμίσει στο κοινό Marvel-Netflix ότι δεν χάθηκε αυτή η ικανότητα των σεναριογράφων και της παραγωγής. Ήδη από την Τρίτη κυκλοφορεί το πρώτο trailer που το έκρυψαν στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου των Defenders. Ο πρώτος κύκλος θα βγει ολόκληρος κλασσικά, αλλά συγκεκριμένη μέρα δεν έχει γίνει γνωστή. Το πιο πιθανό είναι να γίνει προς Νοέμβριο μεριά.