Τα ξένα «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»: 6 σειρές που τέλειωσαν πριν την ώρα τους
Βρείτε μας στο

Στα ελληνικά δεδομένα έχουμε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή. Στην Αμερική θα έχουν πολύ σύντομα το House of Cards. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η σειρά θα τελειώσει πριν την ώρα της και θα επαναφέρει δύσκολες μνήμες για τύπους σαν κι εμένα που δεν πήραμε και πολύ καλά το πρόωρο-άδοξο φινάλε λιγότερο επιδραστικών σειρών. Όπως το Get Down του Baz Lurhmann.

Dirty Sexy Money

To Dirty Sexy Money είχε στοιχεία που απαντώνται σε σημερινές πολύ επιτυχημένες σειρές. Το ηθικό δίλημμα, την δράση-αντίδραση απέναντι στο βουρκοκύλισμα του χρήματος, της πλεκτάνης και της νύχτας εν γένει, νομικίστικα μαθήματα, Donald Sutherland στον ρόλο του πατριάρχη-μαφιόζου. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ίσως μια τρίτη σεζόν. Ή και όχι…

Freaks and Geeks

Θα περίμενε κανείς ότι μια σειρά με πρωταγωνιστές James Franco, Jason Segel, Seth Rogen και Linda Cardellini θα έκανε το δικό της μπαμ. Και όντως το ξεκίνημα της ήταν τέτοιο. Αλλά ήταν όλοι τους μικροί ακόμα και δεν είχαν «ποτιστεί» με τα θετικά στοιχεία που τους έφεραν στο σήμερα. Πάντως, πιστεύω ότι αν την έβγαζαν σήμερα θα μιλούσαμε για μια σειρά που θα άφηνε εποχή. Μην ξεχνάμε ότι πλέον η high school καθημερινότητα των ΗΠΑ είναι μια δεξαμενή με μεγάλη δημοφιλία εσχάτως.

The Sarah Connor Chronicles

Τα ξένα «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»: 6 σειρές που τέλειωσαν πριν την ώρα τους

Μόνο και μόνο το brand που φέρει αυτό το όνομα αρκούσε για να φτάσει τις προσδοκίες στον Θεό το 2008. Τότε που τα τηλεοπτικά σόου ήταν λιγότερα σε αριθμό, άρα ήταν πιο συμπυκνωμένος ο ανταγωνισμός. Οι 2 σεζόν μοιάζουν αρκετές γι΄αυτό που τελικά είδαμε, αλλά δεν ήταν. Όχι ότι δεν άξιζε να κοπεί. Δεν άξιζε να καταλήξει σε σημείο ώστε το cancel να είναι μονόδρομος. Από την άλλη, αν είχε συνεχιστεί για κανά δυο σεζόν ακόμα, μπορεί να μην είχαμε δει ποτέ την Lena Headey στο Game of Thrones.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Vinyl

Τα ξένα «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»: 6 σειρές που τέλειωσαν πριν την ώρα τους

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το δημιούργημα των Scorcese-Jagger. Με τον Bobby Cannavale και την τρομερά ταλαντούχα και σέξι Olivia Wilde, το Vinyl κατάφερε να μην περπατήσει πάνω από μια σεζόν. Είναι πραγματικό κατόρθωμα να έχει προβληθεί αυτή η σειρά μόνο για 8 επεισόδια. Σα να σου δίνουν λουκάνικα, ζυμαρικά, κρέμα γάλακτος, τυριά, μπέικον και εσύ να φτιάχνεις μπάμιες!

The Get Down

Τα ξένα «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»: 6 σειρές που τέλειωσαν πριν την ώρα τους

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του Netflix ο Baz Lurhmann δήλωσε ότι δεν μπορούσε πια ο ίδιος να υποστηρίξει τις απαιτήσεις του Get Down. Δεν θα έβγαινε πλέον όπως θα ήθελε. Δεν φταίει δηλαδή κάποιος προβληματικός πρώτος κύκλος. Τουλάχιστον ως προς το θεαθήναι. Όπως είπε όμως «το Get Down δεν θα φυλακιστεί. Θα ξεχυθεί όπως τα γκράφιτι του Dizzie».

Agent Carter

Τα ξένα «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»: 6 σειρές που τέλειωσαν πριν την ώρα τους

Από τις σειρές που δεν περίμεναν πολλοί να εξελιχθεί σε αυτό που έγινε. Με την Hailey Atwell να προκαλεί ντελίριο και με τις σκηνές δράσης, αλλά και την πληθωρικότητα της. Με τον Dominique Cooper να ξεδιπλώνει το χιούμορ του και από κει να παίρνει το διαβατήριο για να γίνει ο Preacher. Με τον James D’ Arcy να συστήνεται επίσης στο κοινό. Οι 2 σεζόν είχαν ολοκληρώσει το περιεχόμενο τους, αλλά ήταν τόσο ολοκληρωμένες που θα μπορούσαν να σε γεμίσουν περαιτέρω. Αν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.