Οι 10 καλύτερες σειρές του 2017 (Vids)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Οι 10 καλύτερες σειρές του 2017 (Vids)

Deuce ή Dark; Οι καλύτερες νέες σειρές που μας έδωσε το 2017

Το κόλλημα που έχουμε όλοι εδώ στο Menshouse με κάθε τι νέο που κυκλοφορεί σε σειρά το γνωρίζετε. Κι αν δεν το γνωρίζετε (εδώ που τα λέμε, για ποιο λόγο να το γνωρίζετε;) σας το αποκαλύψαμε μόλις. Το 2017 έπιασε ρεκόρ σε επίπεδο παραγωγής νέων σειρών. Ήταν ένα καλό έτος. Τόσο καλό που έχουμε μια 10άδα να ερίζουν για την πρωτιά. Deuce και Dark παίρνουν το πρόκριμα για την τελική κρίση ημών.

Dark

Όταν έπιασα να γράψω γι΄αυτό το διαμάντι, κανείς δεν περίμενε ότι θα πάει τόσο καλά στα νούμερα. Μόλις είδαμε τι απήχηση είχε, τότε καταλάβαμε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας. Στο είδος της σίγουρα στις 2-3 καλύτερες. Δικαίως της αφιερώσαμε τόσους επαίνους στο review.

Godless

Οι 10 καλύτερες σειρές του 2017 (Vids)

Όπου υπάρχει Jeff Daniels σπεύδουμε. Στο Godless πιστοποιούσε σε κάθε επεισόδιο ότι ήταν αρκετός ως πολιορκητικός κριός. Είχε σαφώς και άλλους να συμβάλλουν. Όπως η Michelle Dockery ή ο Jack O’ Connell. Συνολικά είναι κι αυτό που αναφέραμε από την πρώτη στιγμή. Ένα κλασσικό γουέστερν, απ΄αυτά που δεν τα έχουμε σε αφθονία σήμερα.

The Good Doctor

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Freddie Highmore, ο πρωταγωνιστής, βρήκε υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες. Το Good Doctor σάρωσε σε τηλεθέαση και εξέπληξε ευχάριστα.

Οι 10 καλύτερες σειρές του 2017 (Vids)

The Deuce

Έχουμε τέτοια αδυναμία στον James Franco που θα τον τοποθετούσαμε ακόμα κι αν είχε κάνει μια πατάτα. Ευτυχώς μας έβγαλε από την άβολη θέση. Γιατί το Deuce ήταν καταπληκτικό σε κάθε του επεισόδιο. Εκτός από τον Franco είχε και την Maggie Gyllenhaal να κάνει πράγματα που θέλουν πολλά κότσια. Το Deuce ανέβασε επίπεδο την καριέρα της.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Mindhunter

Αν είσαι junky με την εγκληματολογία, τότε αυτή η σειρά ήταν το μεγαλύτερο βάλσαμο. Το criminal profiling από τη γέννηση του ως την πρώτη του εξέλιξη και την εγκαθίδρυση. Ο δεύτερος κύκλος θα έρθει συντομότερα από το σύνηθες κενό του ενός έτους. Τουλάχιστον αυτό άφησαν να εννοηθεί οι υπεύθυνοι του Netflix.

Ozark

Φτάνοντας σε αυτό το σημείο συνειδητοποιώ ότι αν με πλήρωνε το Netflix λιγότερες σειρές του θα έβαζα. Είναι όμως γεγονός πως το 2017 αποτέλεσε την καλύτερη του χρονιά μέχρι τώρα. Ένας λόγος είναι και το Ozark. Εκεί όπου ο Bateman έδειξε πόσο καλά μαθημένοι είναι οι ηθοποιοί στις ΗΠΑ. Πόσο ικανοί είναι να ταιριάξουν ακόμα και σε κόντρα ρόλους. Πέρσι τα Χριστούγεννα ο Bateman ήταν στο Christmas Party και το καλοκαίρι στο Ozark. Αντιθετικά όσο δεν πάει. Τα κατάφερε.

Ozark

Big Little Lies

Γυναικεία υπερδύναμη. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoe Kravitz. Και στην σκιά αυτών ο Alexander Skarsgard και ο Jean-Marc Vallee. Ήδη η δεύτερη και η τρίτη έχουν ένα Emmy και πάνε για τη Χρυσή Σφαίρα και το SAG.

13 Reasons Why

Η Selena Gomez ανακάλυψε ατόφιο χρυσάφι με την παραγωγή αυτής της σειράς. Την περίοδο που κυκλοφόρησε μιλούσαν όλοι για την σκαιή αποτύπωση του «highschool μαρτυρίου» που περνάνε πολλά παιδιά στις ΗΠΑ.

Handmaid’s Tale

Σκληρά ατμοσφαιρικό και ατμοσφαιρικά σκληρό. Μια ιδανική αναπαράσταση των γραφομένων της Margaret Atwood. Μια από τις 2 σειρές που σάρωσαν στα Emmy.

handmaid's

The Punisher

Με την δύσπεπτη ανάμνηση από Defenders και Iron Fist, ο πήχης για το Punisher ήταν αρκετά χαμηλά. Το να τον υπερβεί ήταν το πιο εύκολο. Τελικά κατάφερε κάτι πολύ περισσότερο. Πέτυχε να κάνει raise στο ύψος που είχε τοποθετήσει τη μπάρα το Daredevil. Στα γράψαμε αναλυτικά κι εδώ.