μώρή
Βρείτε μας στο

Η είδηση πως το θρυλικό «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» επιστρέφει 18 χρόνια μετά το άδοξο φινάλε, έκανε τους λάτρεις της σειράς που το 2000 έριξε ξαφνικά αυλαία να ενθουσιαστούν. Δυστυχώς –όπως φαίνεται- βιαστήκαμε.

Κι αυτό διότι μπορεί η καλή θέληση της μεγάλης επιστροφής να υπάρχει, οι συνθήκες, όμως, δεν είναι με το μέρος των δημιουργών και των συντελεστών που είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν ό,τι άφησαν στη μέση.

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πρωινό του Σαββάτου, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Ακόμα κι αν η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου, όμως, καταφέρει πράγματι να βγει ξανά στις οθόνες μας, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Κι αυτό διότι δύο βασικές πρωταγωνίστριας κατά 99% θα απουσιάζουν.

Η πρώτη είναι η Χρύσα Ρώπα. Η εκκεντρική ηθοποιός λέγεται πως εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα, πράγμα που καθιστά τη συνεργασία τους αδύνατη. Κυρίως αν σκεφτούμε πως ένα από τα βασικά σενάρια του γιατί η σειρά κόπηκε στο 6ο επεισόδιο, υποστηρίζει πως ήταν οι άσχημες σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστριών που έφεραν το πρόωρο τέλος. Πώς λοιπόν να ξεκινήσει μια συνεργασία με την πιθανότητα να γίνουν ξανά όλα… μπάχαλο;

Δύο μεγάλες απουσίες: Αυτές είναι οι 2 πρωταγωνίστριες που θα λείπουν απ' την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Η απουσία που θα είναι ακόμα πιο αισθητή, είναι αυτή της Ελένης Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός σύμφωνα με τη Ναταλία, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη σειρά, λόγω του ότι τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη θεατρική της καριέρα, με την τηλεόραση να μην είναι στα σχέδιά της.

Αν γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω, ωστόσο, θα συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που η Ράντου δεν έχει σκοπό να ξαναρχίσει γυρίσματα για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Πάνω από μία δεκαετία μετά το φινάλε, η ίδια είχε ρίξει τα βέλη της στον Αλέξανδρο Ρήγα για το ξαφνικό τέλος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ήταν καλή συγκυρία. Ήταν μια δουλειά στην οποία –νομίζω- έγινε κατάχρηση εξουσίας. Κακή παραγωγή, κακή στιγμή από όλους για όλους. Δεν τσακωθήκαμε, αυτό είναι το εύκολο να βγει προς τα έξω. Δεν υπήρχε πολύ υλικό και τρέχανε να βγάλουν επεισόδια. Υπήρχε πολλή πίεση από το κανάλι, τους… λάλησε. Η διαχείριση από τη μεριά του Αλέξανδρου, μιας τόσο μεγάλης επιτυχίας που θα είχε αυτή η σειρά, ήταν που δεν άφησε το πράγμα να προχωρήσει. Ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που κλάταρε».

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Με άλλα λόγια, η χαρά μας δεν κράτησε πολύ. Γιατί –κακά τα ψέματα- «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» χωρίς Αλέκα Καλουδάκη και Ντομινίκ Σεζάρ δεν υπάρχει.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι χαρακτήρες αυτοί θα υποστούν κάποιες αλλαγές προκειμένου να μη θυμίζουν τους παλιούς ή αν τελικά οι σεναριογράφοι θα επιλέξουν άλλα πρόσωπα για τους ρόλους που το 2000 είχαν αναλάβει η Χρύσα Ρώπα και η Ελένη Ράντου…