σουβλάκι
Βρείτε μας στο

Όταν διαβάζεις συνέχεια για το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα, το καλύτερο στην τάδε περιοχή, η αλήθεια είναι πως κουράζεσαι με όλη αυτή την υπερβολή και το ακραίο μάρκετινγκ. Μόνο που εδώ δεν εκφράζουμε προσωπική άποψη. Το tripadvisor το λέει. Αν μπεις στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα, θα δεις ότι στην κορυφή των σουβλακίων, βρίσκεται ο Θανάσης. Όπως όμως συμβαίνει συχνά, είτε μιλάμε για τη Eurovision είτε για τα drafts του NBA, η δεύτερη θέση είναι αυτή που θα κάνει τη μεγάλη καριέρα και η πρώτη θα χαθεί.

Στη δεύτερη θέση με το καλύτερο τυλιχτό της πρωτεύουσας, βρίσκεται το Vegan Beat. Είναι κάτι το απροσδόκητο για ένα vegan μαγαζί να έχει αφήσει πίσω του όλα τα άλλα σουβλατζίδικα που έχουν σουβλάκι φημισμένο για δεκαετίες.

Αν όμως πας ή παραγγείλεις να φας τυλιχτό, τότε θα καταλάβεις πως όντως το Vegan Beat έχει ένα τρομακτικά καλό τυλιχτό, που παρακάμπτει τις όποιες ενστάσεις σου για την έλλειψη κρέατος.

Έπος: Το πιτσόγυρο-σκεπαστή που θα βρεις στον Βύρωνα, θα σε κάνει να ξεχάσεις τα σουβλάκια

Βλέποντας μόνο την περιγραφή του τυλιχτού, αν δεν είσαι vegan, δε θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς. Αλλά θα κάνεις σφάλμα. Το ότι τρως κρέας, δε σημαίνει πως θα απορρίπτεις τους γευστικούς συνδυασμούς που απογειώνουν κάτι που το γνωρίζεις αλλιώς.

Vegan μαγιονέζα και τζατζίκι, κρεμμύδι, ντομάτα, πατάτα, πίτα καλαμποκιού και…διαστημικός γύρος. Πρόκειται για γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, που εικάζω ότι τον λένε έτσι γιατί με τα μανιτάρια συνήθως βλέπεις διάφορα (sic). Πληθωρικό, γεμάτο, χορταστικό.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VeganBeatAthens (@veganbeatathens)

Και δε φτάνει που έχουν τον διαστημικό γύρο, σου κολλάνε από δίπλα και την σπειροειδή πατάτα σε καλαμάκι με δική τους vegan σος και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να υποκλιθείς σε αυτό το μαγαζί, σε αυτό το σουβλάκι.

Τι; Δεν σου αρκούν αυτά; Ε, φάε κι ένα big boss burger με μπιφτέκι γλυκοπατάτας, μαυρομάτικα φασόλια και καστανο ρύζι, κρεμμύδι, σαλάτα, πίκλες, μαγιονέζα vegan και bbq σε ψωμί ολικής, για να μάθεις.

Το μενού του Vegan Beat δεν είναι ογκώδες. Έχει λίγες και καλές επιλογές. Αλλά είναι πολύ καλές. Πάρα πολύ καλές.

Περικλέους 56, Αθήνα, 2103213009