Νοστιμιά ναι, χοληστερίνη όχι: Το τυλιχτό-όνειρο που έκανε τους Dragons του ΑΝΤ1 να δώσουν 60.000€ με την πρώτη μπουκιά
Βρείτε μας στο

Είναι ένας από τους γνωστότερους vegan chefs στην Ελλάδα. Αν στραφείς προς τη vegan διατροφή, τότε είναι ένας από τους ανθρώπους που θες να σε μυήσουν στα κατατόπια. Γι΄αυτό και κατάφερε να πείσει με ευκολία τους επενδυτές στο Dragon’s Den του ΑΝΤ1.

Τον Πάνο Μαγουλά θα τον συναντήσεις σε ιδιωτική σχολή να κάνει μαθήματα vegan μαγειρικής. Θα τον συναντήσεις στο Athens Vegan Burgers να μαγειρεύει μαζί με τον Νίκο τον Γαϊτάνο.

Κυρίως όμως θα τον συναντήσεις σύντομα σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά μαγαζιά στην Ελλάδα.

Ο Πάνος θέλει να φτιάξει το πρώτο vegan «κρεοπωλείο» στην Ελλάδα. Είναι ένα όνειρο που το έχει μοιραστεί μήνες πριν μέσα από τα social media και το Dragon’s Den αποτέλεσε την ευκαιρία του να το τρέξει πιο γρήγορα, εξασφαλίζοντας ένα ποσό 60.000 και δίνοντας το 36% της επιχείρησης που θα ξεκινήσει.

Τι θα πει vegan «κρεοπωλείο»; Θα πει ότι αντί να αγοράζεις τα κατεψυγμένα υποκατάστατα που υπάρχουν στα περίπτερα, θα πηγαίνεις εκεί και ο Πάνος με τους συνεργάτες του θα σου πουλάνε συγκεκριμένες κοπές χειροποίητων υποκατάστατων κρέατος, όπως μπριζόλες, μπιφτέκια, φιλέτα κ.α.

Πολλές ιδέες βέβαια είναι πρωτοποριακές, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να τις παρουσιάσεις, να μεταδώσεις το όραμά σου σε κάποιον που θα βάλει τα λεφτά του, την υποβαθμίζεις τόσο που δεν είναι πρωτοποριακή ούτε θελκτική.

Ο Πάνος δεν χρειάστηκε να πει πολλά στο Dragon’s Den. Συστήθηκε, μίλησε για την φιλοσοφία του στη μαγειρική και προχώρησε στο παρασύνθημα, ήτοι στην δοκιμή κάποιων πρώτων προϊόντων που είχε φτιάξει και συσκευάσει μόνος του. Όπως το πεντανόστιμο τυλιχτό του!

Με εξαίρεση τον Πολ Ευμορφίδη που έδειξε πιο απόμακρος, οι υπόλοιποι 4 Δράκοι εντυπωσιάστηκαν μαζί του. Και μετά, όταν ήρθε η ώρα για τον τζόγο, ο Χάρης Βαφειάς έκανε πίσω μόνο και μόνο επειδή τρώει κρέας.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Οπότε ο Πάνος έμεινε στις ορέξεις του Λέον Γιοχάι, της Λίλης Περγαντά και της Μαρίας Χατζηστεφανή, από τους οποίους εξασφάλισε 60.000 ευρώ (20.000 έκαστος) για να τους δώσει το 36% της επιχείρησής του.

Με πολλές ιδέες γύρω από τη vegan κουζίνα, με τρομερή δημιουργικότητα, ο 24χρονος Πάνος πάει να κάνει κάτι που στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Πάει να αλλάξει, έστω και λίγο, τον κόσμο.

Τσέκαρε και τις λαχταριστές δημιουργίες του Πάνου στο προφίλ του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Magoulas 🇬🇷 (@vegan.reality)