Νέα ανατροπή: Αλλάζει την ψήφο του στον Ντάνο ο Λάμπρος Χούτος (Vid)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Νέα ανατροπή: Αλλάζει την ψήφο του στον Ντάνο ο Λάμπρος Χούτος (Vid)

Η κίνηση που μπορεί να κάνει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τον πιο αγαπητό παίκτη του Survivor…

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, στο οποίο η ομάδα των διασήμων κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, την τιμητική του είχε για άλλη μια φορά ο Ντάνος.

Ο παίκτης που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, αφού έχει προταθεί πιο πολλές φορές από όλους (συμπαίκτες και αντιπάλους) στο Survivor χθες πήρε μόνο 3 ψήφους και όχι 5 ως συνήθως (έλειπε η ψήφος του Χανταμπάκη και εκείνη της Λάουρας η οποία προτίμησε τον Κώστα Κοκκινάκη).

Νέα ανατροπή: Αλλάζει την ψήφο του στον Ντάνο ο Λάμπρος Χούτος (Vid)

Αυτός που παρέμεινε σταθερός σαν βράχος στις προτιμήσεις του ήταν ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος για δεύτερο συνεχές συμβούλιο, ψήφισε Αγγελόπουλο δαγκωτό.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής πολύ γρήγορα κατάλαβε τις αντιδράσεις που θα ξεσήκωνε η απόφασή του αυτή και ζήτησε να την αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα με επίσημο αίτημα του στην παραγωγή του παιχνιδιού, ο Λάμπρος Χούτος ζήτησε την οικειοθελή…αλλαγή της ψήφου του.

Η απάντηση που έλαβε από την παραγωγή ήταν θετική και έτσι ο Λάμπρος Χούτος ψήφισε ξανά, επιλέγοντας ένα πρόσωπο-έκπληξη. Μια κίνηση που μπορεί να τον κάνει από μαύρο πρόβατο του Twitter, τον πιο αγαπητό παίκτη ολόκληρου του Survivor! Ποια ήταν αυτή η κίνηση;

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Δείτε το νέο τρέιλερ του Survivor και θα καταλάβετε…

Διαβάστε επίσης: Ο παίκτης-έκπληξη των διασήμων που δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Ντάνο