συμβούλιο
Βρείτε μας στο

Στη χώρα που λατρεύει τις θεωρίες συνωμοσίας δεν γινόταν να μην ακουστούν ψίθυροι για την παραμονή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο παιχνίδι, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι προεξοφλούσαν την αποχώρησή της. Το γεγονός ότι η Ευρυδίκη είναι παιδί του ΣΚΑΪ ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά της αμφισβήτησης. Αστειότητες. Με μια λέξη. Όσα ακούγονται για εμπλοκή του καναλιού στην ψηφοφορία είναι αστειότητες. Και να ήθελε δεν θα μπορούσε να επέμβει ο ΣΚΑΪ καθώς δεν έχει καμία σχέση με την ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της. Αυτό που συνέβη και οι άνθρωποι του καναλιού εκμεταλλεύτηκαν για να δώσουν άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ήταν άλλο.

Το θρίλερ στην ψηφοφορία ανάμεσα στη Βαλαβάνη και τη Λάουρα όντως υπήρχε όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν καθαρό και δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς. Sites και κοινό, επηρεασμένοι από τον μικρόκοσμο του Twitter θεώρησαν δεδομένο ότι η Βαλαβάνη θα ήταν η παίκτρια που θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Κίνηση-ματ: Το κόλπο γκρόσο του ΣΚΑΪ με τη Βαλαβάνη που έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι

Ο ΣΚΑΪ που γνώριζε το αποτέλεσμα, το μόνο που έκανε ήταν να μην διαψεύσει τη συγκεκριμένη διαρροή γιατί κάτι τέτοιο τον συνέφερε. Θα ήταν το πρώτο spoiler που δεν θα επιβεβαιωνόταν με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές στο εξής να δυσπιστούν όταν διαβάζουν αποκλειστικά ρεπορτάζ για δήθεν πληροφορίες σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού και των αγωνισμάτων.

Έτσι η «είδηση» ότι η Βαλαβάνη αποχωρεί συνέχιζε να ανακυκλώνεται όλες αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα ακόμα και όσοι δεν το πίστευαν εξαρχής, να το θεωρήσουν δεδομένο και μόλις είδαν στο επεισόδιο ότι τελικά η εκλεκτή του κοινού για αποχώρηση ήταν η Λάουρα, να θεωρήσουν ότι κάτι ύποπτο συνέβη.

Λάουρα

Ενώ η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική! Τίποτε περίεργο δεν συνέβη. Το κοινό προτίμησε να κρατήσει τη Βαλαβάνη δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα των διασήμων, καθώς χωρίς τη Βαλαβάνη οι ελπίδες της για νίκες στο μέλλον θα ήταν μηδαμινές.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ψηφοφορίας έπαιξε και η στάση του δημοφιλέστερου παίκτη του Survivor (μαζί με τον Σπαλιάρα), Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Ντάνος έδειξε την σαφή προτίμηση του (για παραμονή στο παιχνίδι) στη Βαλαβάνη, καθώς είναι η πιο δυνατή παίκτρια των διασήμων, με αποτέλεσμα το κοινό του να ξεχάσει για λίγο, το…άχτι του για την Ευρυδίκη και να την κρατήσει στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στο Twitter γινόταν ένας πραγματικός χαμός με τους χρήστες να αδυνατούν να πιστέψουν το αποτέλεσμα. Όπως και να ‘χει το βέβαιο είναι ότι η παραμονή της Βαλαβάνη έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς έπεισε τους τηλεθεατές ότι υπάρχουν και πληροφορίες που δεν βγαίνουν προς τα έξω και ότι στο εξής δεν θα διαρρέουν τα πάντα, όπως συνέβαινε τόσο καιρό.

Πόσα χρήματα κέρδισε η Λάουρα μέχρι τώρα

Η Λάουρα φεύγει κερδισμένη καθώς διαβάστε περισσότερα

Κίνηση-ματ: Το κόλπο γκρόσο του ΣΚΑΪ με τη Βαλαβάνη που έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ