Αλλαγή - έκπληξη: Ποια θα πάρει τη θέση της Βαλαβάνη, αν φύγει και μείνουν χωρίς γυναίκες οι Διάσημοι
Βρείτε μας στο

Ότι το Survivor είναι το απόλυτο παιχνίδι ανατροπών, το έχουν καταλάβει και οι πλέον δύσπιστοι. Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει ακόμα είναι ότι οι ανατροπές δεν σταματούν ποτέ, καθώς μιλάμε για μια παρτίδα σκάκι στην οποία κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σιγουριά για την επόμενη κίνηση. Ακόμα και τώρα που το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και το φαβορί να γίνει αουτσάιντερ με μια απλή κίνηση. Αυτή τη στιγμή (μετά την τελευταία αποχώρηση της Λάουρας) στο Survivor συνεχίζουν 11 παίκτες. 6 Μαχητές και 5 Διάσημοι. 4 άντρες και 2 γυναίκες στους Μαχητές, 4 άντρες και 1 γυναίκα στους Διάσημους.

Όσο παραμένει η Ευρυδίκη στο Survivor επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Το παιχνίδι και οι ομάδες θα συνεχίσουν ως έχουν, χωρίς κάποια αλλαγή στη σύνθεσή τους.

Αλλαγή - έκπληξη: Ποια θα πάρει τη θέση της Βαλαβάνη, αν φύγει και μείνουν χωρίς γυναίκες οι Διάσημοι

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν στο επόμενο συμβούλιο αποχώρησης προταθεί και τελικά αποχωρήσει από το παιχνίδι η Βαλαβάνη. Σενάριο πολύ πιθανό, καθώς αν δεν κερδίσει ασυλία και προταθεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι με όποιον συμπαίκτη της και αν μονομαχήσει στην ψηφοφορία θα χάσει, αφού και οι 4 που έχουν απομείνει είναι πιο δημοφιλείς από την ίδια.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι διάσημοι θα μείνουν με 4 παίκτες και οι μαχητές με 6. Το πρόβλημα που θα υπάρχει βέβαια όπως γίνεται αντιληπτό δεν αφορά τόσο στην αριθμητική ανισορροπία, όσο στο γεγονός ότι τα δυο κορίτσια των μαχητών, δεν θα μπορούν να παίξουν, αφού δεν θα υπάρχει γυναίκα στην αντίπαλη ομάδα.

Τη λύση στο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί θα τη δώσουν σύμφωνα με τους κανόνες του Survivor οι ίδιοι οι μαχητές. Σε συμβούλιο που θα γίνει θα πρέπει να αποφασίσουν ποια από τις δυο κοπέλες θα στείλουν στην ομάδα των διασήμων, ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία και να μπορούν να συνεχιστούν τα αγωνίσματα κανονικά. Οπότε αν η επόμενη παίκτρια που θα αποχωρήσει, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τότε μια εκ των Σάρα ή Ελισάβετ θα ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο από αυτόν που ακολούθησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και έτσι από τους μαχητές θα περάσει στους διάσημους.

Τα αγωνίσματα θα συνεχιστούν με τη νέα σύνθεση των ομάδων και το επόμενο βήμα θα είναι να γίνει άλλη μια (η τελευταία αυτή τη φορά ανατροπή) και το παιχνίδι από ομαδικό να γίνει ατομικό, με αποτέλεσμα κάθε παίκτης να παίζει για τον εαυτό τους, μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό και να αναδειχτεί ο νικητής που θα κερδίσει 100.000 ευρώ.

Τι συνέβη με την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Βαλαβάνη

Όλοι προεξοφλούσαν την αποχώρηση της διαβάστε περισσότερα

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…