Κι όμως αρχίζει: Δείτε τους 5 διάσημους που μπαίνουν στο Survival (Pics)
Βρείτε μας στο

Πέρασε από 40- ίσως και περισσότερα…- κύματα. Οι αμφιβολίες, ειδικά μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Epsilon, για το αν θα προβληθεί ή όχι ήταν ολοένα και περισσότερες. Όμως, το Survival είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Η «απάντηση» του Epsilon στον τυφώνα Survivor αφού βρήκε, μετά από αλλεπάλληλες «περιπέτειες», τον παρουσιαστή του, άρχισε να στελεχώνει και το… ρόστερ των διάσημων παικτών που θα πάρουν μέρος στις δοκιμασίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κουρούτα της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο Survival έχουν κλείσει ήδη οι 5 πρώτοι διάσημοι του παιχνιδιού. Αυτοί είναι η, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα εις τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, η τραγουδίστρια Irene Trost, την οποία απολαύσαμε για πρώτη φορά στο “Dream Show”, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης (σύζυγος της εορτάζουσας σήμερα Μαρίας Κορινθίου), και οι μουσικοί Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας- γνωστότεροι ως “Droulias Brothers”.

Το Survival, λοιπόν, ετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την μεγάλη πρεμιέρα του, έχοντας εξασφαλίσει την «υπογραφή» των πρώτων 5 διάσημων. Πλέον, μένει να μάθουμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους πλαισιώσουν και τα ονόματα των μαχητών.

Η αρχή, πάντως, έγινε και ο Κώστας Σόμμερ ετοιμάζεται να δώσει το σύνθημα για ν’ αρχίσει το παιχνίδι που όλοι περιμένουν πώς και πώς.

Κι ας «απέχει» ο Μένιος Φουρθιώτης από αυτό…