Οι 10 κορυφαίες συναντήσεις από το μελλοντικό ταξίδι του Τραμπ στην Αθήνα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 10 κορυφαίες συναντήσεις από το μελλοντικό ταξίδι του Τραμπ στην Αθήνα

O Ντόναλντ Τράμπ μάς έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε, παιδιά στην εξοχή.

Ανοίξαμε την κρυστάλλινη σφαίρα μας. Την κουρδίσαμε καλά και κοιτάξαμε μέσα. Και τί είδαμε; Τον Ντόναλτ Τραμπ να επισκέπτεται την Ελλάδα και να συναντιέται με εκλεκτές προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας. Διαλέξαμε τις 10 από τις δεκάδες φωτογραφίες που έβγαλε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και σας τις παρουσιάζουμε. Δείτε τες πριν κλείσει η κρυστάλλινη σφαίρα μας και τις κατεβάσουν.

1 Στο αεροδρόμιο ο μοναδικός δημοσιογράφος με διαπίστευση για τον ερχομό του Τραμπ, ο Νίκος Αλιάγας, υποδέχεται τον Ντόναλντ με συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια. Ο Αμερικάνος πρόεδρος θα κατέβει μόνος του από το νέο Death Force One και θα τον πλησιάσει για λίγες δηλώσεις.

trump-menios

 

2. Σε φιλικό σπίτι με τον Έλληνα Ντόναλντ Τραμπ aka Γιάννη Φλωρινιώτη και την οικογένειά του. Τους ενώνουν τόσα πολλά και τους χωρίζουν μόνο μερικά χιλιάδες χιλιόμετρα. Η Αννούλα τον υποδέχτηκε με ένα απλό αλλά σικάτο κατακκόκινο φόρεμα.

trump-patoulis

 

Οι 10 κορυφαίες συναντήσεις από το μελλοντικό ταξίδι του Τραμπ στην Αθήνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

3 Με την πρέσβειρα του Μεξικού στην Ελλάδα. Συζήτησαν σε καλό κλίμα για την πολιτική των ΗΠΑ στο μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τις αναγγελίες του ρεπουμπλικανού για τους συμπατριώτες της γλυκιάς Μεξικανής. Ανταλλάσσουμε Μεξικάνους με Αλβανούς αν θέλετε είπε χαριτολογώντας ο κ. Τραμπ στις δηλώσεις του έξω από την πρεσβεία.

trump-fureira

 

4 Με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Ο Ντόναλντ τη ρώτησε για τα μάτια της που του θυμίζουν την Μελάνια και η Σία τον ρώτησε αν έχει καράβια και αν περνάει καλά στο σπίτι με τη Σλοβένα σύζυγό του.

trump-stai

 

5. Στο σπίτι της αοιδού Άννας Βίσση που για την περίσταση είχε στολιστεί σε διακόσμηση Λευκού Οίκου. Η Άννα του έφτιαξε σεφταλιές με χαλούμι και του τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες της.  Ελλάδα-Κύπρος-Αμερική-Λονδίνο-διεθνής καριέρα-συμμαχία.

trump-thodi

 

6 Με έναν μαραγκό, τον Τέρη, στο μαγαζί του, την ώρα του διαλείμματος. Χαλαρή συζήτηση για το εμπόριο ξυλείας και την ρουφιάνα την ΙΚΕΑ που έρχεται στην χώμα μας και μας παίρνει τις δουλειές.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΠΗΓΗ : @kmitsotakis

 

7. Με τον αμίμητο μίμο Τάκη Ζαχαράτο. Εδώ σε μια προσπάθεια να μιμηθεί τον Τραμπ. Στο τέλος δεν άντεξαν και οι δύο, έσπασαν και ξέσπασαν σε γέλια.

trump-giajoglou

 

8. Στο Μέγαρο Μουσικής με τον τραγουδιστή των U2 Μπόνο, τη Μαρί Κωνσταντάτου Κυριακού και την Έλλη Κοκκίνου Μπόγρη. Μοίρασαν όλοι τους απλόχερα χαμόγελα στο κορυφαίο σύγχρονο χώρο πολιτισμού.

trump-themos

 

9 Με τον Τζίμι Φάλλον σε βραδινό talk show. Ο Τζίμι δε μάσησε τα λόγια του και τον ρώτησε την άποψή του για τους γκέι, τι γνώμη έχει για τους γάμους των γκέι, τι θα έκανε αν ο γιος του έβγαινε γκέι, τι θα έκανε αν έπιανε το γιο του σε όργιο με 20 γκέι, αν είναι καλό να καίμε τους γκέι και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Ένα χειροκρότημα για τη Σαλονίκη μας.

arnaoutoglou-trump

 

10. Ποτάκι με τον κολλητό του Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Μίλησαν για μπαλίτσα, για γκόμενες, τους καταπιεστικούς γονείς τους, τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στο τέλος έκλαψαν μαζί γιατί δεν μπόρεσαν να χρεώσουν τον λογαριασμό στην UEFA.

trump-spyros-revis