6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός
Βρείτε μας στο
Μπάλα

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Έλα μωρέ τώρα με το παλτό από την Πορτογαλία- μόνο ο Βιβάλντι ασχολείται μαζί του, γι’ αυτό έγραψε τις 4 εποχές: για ν’ αποδείξει πως φοριέται χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο…

Γελάει και η Αγέλαστος πέτρα: μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πέτυχε χθες χατ τρικ στο παντελώς αδιάφορο παιχνίδι- και με καμία βαθμολογική σημασία- κόντρα στην Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Champions League και να έφτασε τα 8 «τεμάχια» (είχε βάλει 5 αθροιστικά κόντρα στην Μπάγερν στους «8») στα τελευταία 3 παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως τον Έλληνα οπαδό- που έχει δει χιλιάδες ματς με τις παρωπίδες κολλημένες στο πρόσωπό του- δεν τον πείθει.

Και, μεταξύ μας, πώς να τον πείσει ο Πορτογάλος; Σάματι τι έχει καταφέρει; Έχει πάρει, ας πούμε, Champions League με δυο διαφορετικές ομάδες; Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο CL; Έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό με την Πορτογαλία με συμπαίκτες που μετά βίας θα έπαιζαν στον Κισσαμικό; Έχει αναδειχτεί πρωταθλητής και κυπελλούχος σε Ισπανία και Αγγλία ή μήπως είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων;

Ας είμαστε σοβαροί, λοιπόν: αν η Ιβηρική απάτη με τα φουσκωμένα μούσκουλα, και το ακόμα πιο φουσκωμένο «εγώ», θέλει να κερδίσει τον ακραιφνώς ποδοσφαιρόφιλο Έλληνα οπαδό που έχει μεγαλώσει βλέποντας υπερθέαμα στη μαγευτική Superleague, θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Για την ακρίβεια, η κοινή λογική επιτάσσει πως ο CR7 πρέπει να…

Περπατήσει πάνω στο νερό

Αφού θέλει ν’ αναφωνούμε «Χριστέ μου, τι κάνει ο τύπος!», ας φροντίσει να τον μιμηθεί: βγάζει τα ποδοσφαιρικά, ανεβαίνει στην επιφάνεια του νερού και περπατάει χωρίς να βουλιάξει- τόσο απλά.

Μάλιστα αν το καταφέρει, του δίνεται το δικαίωμα να μπορέσει να κάνει και «βουτιά», στήνοντας την μπάλα στα 11 βήματα.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Ο Πενάλντο.

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Τετραγωνίσει τον κύκλο με δεμένα μάτια

Εντάξει, ωραίο το six pack, ωραίοι οι γυμνασμένοι δικέφαλοι και τρικέφαλοι, σούπερ οι γάμπες, αλλά τι έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; «Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», έτσι δεν είναι;

Επομένως, ο Κριστιάνο πρέπει να μας κερδίσει και με το μυαλό του. Γι’ αυτό, είναι υποχρέωσή του να τετραγωνίσει τον κύκλο με τη χρήση τριγώνου κι αφού θα του ’χει δέσει τα μάτια με μαντήλι πεπειραμένο στέλεχος του ISIS.

Αν επιθυμεί να «βγάζει μάτια» εντός των τεσσάρων γραμμών, ας μετατρέψει σε τέσσερις ίδιες γραμμές τον ολοστρόγγυλο κύκλο.

Πολύ μυαλό θέλει;

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Βρει το φάρμακο για τον καρκίνο

Δεν είναι προφανές; Συγγνώμη, παλεύεις απελπισμένα ν’ αποδείξεις πως είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αντί για μια δίποδη ποδοσφαιρική φενάκη και τόσον καιρό δεν έχεις κάνει τίποτα για τη μεγαλύτερη μάστιγα του καιρού μας;

Έλα αγόρι μου, έλα σε παρακαλώ- γελάει με την πάρτη σου μέχρι και ο Μαχαιρίτσας, που την τελευταία φορά που έσκασε χαμόγελο είχαμε πολυτονικό σύστημα.

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Θες να σε αποδέχεται ο Έλληνας οπαδός; Άσε στην άκρη, λοιπόν, τα σπριντ και μπες στο εργαστήριο: σημασία δεν έχει αν είσαι ένας αλλά Λέων, αν είσαι  Ταύρος στο γήπεδο, αν δεν υπάρχει Δίδυμός σου στο χορτάρι και οι αντίπαλοι μοιάζουν με Κριό ή Αιγόκερω όταν σε μαρκάρουν, αν τους προκαλείς ναυτία λες και είσαι εσύ ο Υδροχόος κι αυτοί οι Ιχθείς ούτε αν «χτυπάς» σαν Σκορπιός μ’ ευστοχία Τοξότη- μπορείς να είσαι ο μπαμπάς τους ακόμα κι αν είσαι πιο Παρθένος κι από τον Ζυγό, αρκεί να κάνεις ένα μονάχα πράμα.

Να βρεις μια λύση για τον Καρκίνο.

Βρει ποιος είναι ο Zodiac

Μισό: αυτός δεν ισχυρίζεται πως έχει «δολοφονικό ένστικτό»; Ε, ωραία, αφού ξέρει πώς είναι να «σκοτώνεις» κάποιον, ας το εκμεταλλευτεί και ας βοηθήσει τις αρχές των ΗΠΑ να εξιχνιάσουν την περιβόητη υπόθεση του Zodiac, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη από το 1968 μέχρι και σήμερα.

Κριστιάνο, πήγαινε στις ΗΠΑ, είπα.

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Βγει MVP στους τελικούς του ΝΒΑ

Είναι πράγματι παράλογο να θέλει να λογίζεται ως μεγάλος παίκτης όταν το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Μπάστα (όχι Σάσα, αν και δεν είναι κακή ιδέα) λίγο: δηλαδή αυτός περιορίζεται απλά στο να κλοτσάει μια μπάλα;

Ας γελάσω πιο επιδεικτικά κι από βαρόνο του 17ου αιώνα που έχει παραθέσει γεύμα στην υψηλή κοινωνία της Αγγλίας και μόλις έχει ακούσει ένα μετρίως μέτριο αστείο: Χα. Χα. Χα. Χα.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τον Ρονάλντο- ένας ήταν, άλλωστε, ο κανονικός Ρονάλντο: καίγεσαι από επιθυμία να κάνεις τους Έλληνες οπαδούς να σου βγάλουν το καπέλο; Τότε υπόγραψε στο Σαν Αντόνιο, φάε τη θέση του Πάρκερ στη βασική πεντάδα και απόκλεισε κατά σειρά Χιούστον, Γκόλντεν Στέιτ, και κέρδισε στους τελικούς το Κλίβελαντ του ΛεΜπρόν με μέσο όρο 54 πόντους/12 ριμπάουντ/16 ασίστ/9 κλεψίματα/8 κλαψίματα (συγκίνησης, όταν σηκώσει την κούπα).

Τότε, ok: θα σε παραδεχτούμε κι όταν μας ρωτήσεις «Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο;» εμείς θ’ απαντήσουμε μονολεκτικά:

’Συυυυυ.

Κερδίσει Έλληνα ταξιτζή σε διαγωνισμό γνώσεων

Η υπέρτατη δοκιμασία, το τελευταίο οχυρό: θέλεις ρε υπερτιμημένη πορτογαλική νυφίτσα να βρεις το κλειδί που ανοίγει την καρδιά του Έλληνα ποδοσφαιρόφιλου και να φωλιάσεις εκεί για πάντα;

Αν κι εφόσον έχεις ολοκληρώσει τα 5 προηγούμενα βήματα, τότε δήλωσε συμμετοχή σ’ ένα debate μ’ ερωτήσεις που θα κάνουν τον Εκατομμυριούχο να μοιάζει με τεστ της πρώτης δημοτικού και στάσου απέναντι από τον παντογνώστη Έλληνα ταξιτζή.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: 1) Πολυτεχνείο (ο ταρίφας ήταν μέσα), 2) Πιλοτικά προγράμματα της ΝASA (διευθυντής εκεί είναι ο ξάδερφος του ταξιτζή και ξέρει), 3) Εναλλακτικές συνταγές για γιουβαρλάκια (ο οδηγός είναι κολλητός του Πετρετζίκη), 4) Άστρα και όραμα (ο ταρίφας είναι εξπέρ, μιας κι έχει πατέρα: Λίτσα Πατέρα) και 5) Ελληνικός Εμφύλιος: όταν η χώρα διχάστηκε (ο ταξιτζής έχει πολεμήσει στο μέτωπο).

6 πράγματα που πρέπει να πετύχει ακόμα ο Κριστιάνο για να τον αποδεχτεί ο Έλληνας οπαδός

Μπορείς να τα βγάλεις πέρα απέναντι σ’ αυτή την έμβια εγκυκλοπαίδεια; Αν ναι, τότε…

Τότε ίσως ρε μπαγάσα και να δούμε το προφανές και ν’ αφήσουμε στην άκρη το CRάξιμο: είσαι, που να σε πάρει, σπουδαίος παίκτης κι ας μη σε βοηθά η εν γένει συμπεριφορά σου.

Για την ακρίβεια, τεράστιος παίκτης.

Διάολε, ακόμα και ο Μέσι θα συμφωνούσε σε αυτό.