james
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε στο Νοέμβριο του 2015. Το Spectre κυκλοφορεί στους κινηματογράφους. Έχει προηγηθεί ένα διάστημα με τον Ντάνιελ Κρεγκ να έχει αποδομήσει εντελώς τον ήρωα που έστρωσε την καριέρα του. Μισογύνη τον είπε, σεξιστή, λάθος άνθρωπο με λίγα λόγια. Δήλωνε επίσης ότι θα προτιμούσε να σπάσει ένα ποτήρι και με το γυαλί να σκίσει τους καρπούς του παρά να ξαναϋποδυθεί τον James Bond.

Λοιπόν, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε κάμερες και στούντιο για να τον δούμε να σπάει τα χέρια του. Κι αυτό γιατί ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν άντεξε και πολύ να αρνείται. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ότι ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής για να συμμετέχει για 5 φορά σε ταινία James Bond και συνολικά 25, μετά τα Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Spectre. Την είδηση έβγαλε η Mirror, που ανέφερε ότι η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, υπεύθυνη παραγωγής κατάφερε να μεταπείσει τον Κρεγκ.

Έναν Κρεγκ που ξαναλέμε διατεινόταν ότι θέλει να προχωρήσει παρακάτω με την καριέρα του και να αφήσει πίσω το μεγάλο σημάδι που αφήνει ο James Bond. Μάλιστα, η Μπρόκολι φέρεται να έχει βάλει μπρος τις διαδικασίες για να επαναφέρει και την Adele. Η Βρετανίδα υπερκαλλιτέχνιδα είχε αποτελέσει τη φωνή του Skyfall με το ομώνυμο τραγούδι. Κι επειδή η ταινία αυτή αποτέλεσε ένα τεράστιο ορόσημο για το franchise, θέλουν να πάρουν πάλι τα ίδια υλικά.

Η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Κρεγκ λύνει τρόπον τινά τα χέρια του Σαμ Μέντες και της παραγωγής. Αρκεί να θυμηθούμε ότι όλο το 2016 έβριθε φημών γύρω από τον διάδοχο του 49χρονου Βρετανού. Ο Ίντρις Έλμπα φαινόταν αρχικά φαβορί λόγω και του ότι θα έδινε μια multiracial εικόνα στον Καυκάσια χαρακτήρα του Φλέμινγκ. Μετά προέκυψε ο Τομ Χιντλστόουν που για τους περισσοτέρους θα ήταν αυτός που θα έφτανε πρώτος στο τέλος της διαδρομής. Άλλωστε, ο ρόλος του στο Night Manager ήταν ένας προθάλαμος, ένα προστάδιο για το μέλλον του. Ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο Τζέιμς Νόρτον αποτέλεσαν δύο ακόμα ονόματα, ενώ βρεθήκαμε στο σημείο να (αυτο)προταθούν γυναίκες για ένα μεγάλο twist. Πριγιάνκα Τσόπρα ελέω Quantico, Ολίβια Κόλμαν, Έμιλι Μπλαντ ήταν κάποια ονόματα που βρέθηκαν ψηλά στη λίστα.

Πέρα από την συνέχεια του Κρεγκ, η Mirror τοποθετεί και την επόμενη ταινία στο τελείωμα του 2019 με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν σε ένα χρόνο περίπου, έχοντας πίσω τους το μέτριο Spectre. Άρα, ένα τεράστιο κίνητρο να επανεφεύρουν τα όσα πρεσβεύει ή θα πρέπει να πρεσβεύει ο Bond στην σημερινή εποχή!