Βόμβα μεγατόνων: Η κωμωδία του Mega που σάρωνε τα πάντα επιστρέφει 13 χρόνια μετά;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

To Mega επιστρέφει: Αυτή είναι η πρώτη νέα σειρά που έκλεισε και αναμένεται να σαρώσει

Με αέρα από… Μαύρα Μεσάνυχτα ετοιμάζεται να σαρώσει ο μάστερ του εγκλήματος…

To Mega επιστρέφει και φαίνεται ότι το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς όπως όλα δείχνουν έκλεισε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς-σκηνοθέτες, τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

«Ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος», «10η Εντολή», «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις τηλεοπτικές δουλειές του Πάνου Κοκκινόπουλου;

Παρότι οι θαυμαστές του μάστερ του εγκλήματος αναθάρρησαν με την προβολή του τέταρτου κύκλου της «10ης Εντολής», δυστυχώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος απουσίασε ξανά για μεγάλο διάστημα από την ελληνική τηλεόραση. Φαίνεται, όμως, ότι η ώρα της μεγάλης επιστροφής έχει φτάσει!

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου, ο σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα σειρά – υπερπαραγωγή στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν τόσο ηθοποιοί γνώριμοι στον ίδιο και τις παλαιότερες παραγωγές του, όσο και εκπρόσωποι της νέας φουρνιάς, την οποία εκείνος ανέκαθεν υποστήριζε.

Όπως αποκάλυψε, πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με πολλά στοιχεία από φιλμ νουάρ, στοιχείο που καθιστά αναπόφευκτη στο μυαλό μας τη σύγκριση με την άκρως επιτυχημένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

To Mega επιστρέφει: Αυτή είναι η πρώτη νέα σειρά που έκλεισε και αναμένεται να σαρώσει

Όσο για το σενάριο; Χωρίς να αποκαλύψει πολλά, ο Πάνος αρκέστηκε να πει:

«Η ιστορία που ζωντανεύω έχει πολιτικό υπόβαθρο. Σκοπός μου δεν είναι να εστιάσω στην οικονομική κρίση, αλλά στο τι μας οδήγησε σε αυτή. Το 2009, λοιπόν είναι η εποχή στην οποία θα ζουμάρει ο φακός μου. Τότε που οι περισσότεροι Έλληνες ξόδευαν άκριτα σαν να ήταν κροίσοι. Με αλλεπάλληλα φλας μπακ θα μεταφέρω στον τηλεθεατή τι συνέβη στη χώρα μας. Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ».

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Το μόνο βέβαιο; Ο άνθρωπος αυτός μας έχει λείψει τόσο πολύ από την τηλεόραση που η επιστροφή του θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της σεζόν.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δεν αποκάλυψε το κανάλι το οποίο θα φιλοξενήσει τη νέα του σειρά, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το Μεγάλο Κανάλι. Το οποίο επιστρέφει δυναμικά με τη γνωστή συνταγή που καθιέρωσε το Mega. Μυθοπλασία-καλές ελληνικές σειρές…

Το πιο αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών επιστρέφει!!!!

Ποιο survivor; Το παιχνίδι που όλοι διαβάστε περισσότερα