Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Σωτήρη Καλυβάτση τα έμαθες τα νέα;
Βρείτε μας στο

Δεδομένο πρώτο- και κυριότερο: ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο mr. Κρύο Ανέκδοτο του «Ράδιο Αρβύλα», προέβαινε (κατά πώς φαίνεται επί σειρά ετών) σε απεθχείς πράξεις, δημοσιοποιώντας στο ίντερνετ τις προσωπικές του στιγμές με τις κατά καιρούς κοπέλες του. Γι’ αυτό το λόγο, μετά την «έκρηξη» που προκάλεσε το συγκεκριμένο ζήτημα κυρίως χάρη στα social media, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και ο παρουσιαστής θα περάσει από δίκη.

Δεδομένο δεύτερο: η συγκεκριμένη υπόθεση πουλάει, καθώς «πληροί» όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει ένα αποκρουστικό στον πυρήνα του ζήτημα, viral (γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, περιπτύξεις που αντί να περιοριστούν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού βρήκαν, μ’ εγκληματικό τρόπο, τον δρόμο προς το μεγάλο κρεβάτι του διαδικτύου και ούτω καθεξής).

Δεδομένο τρίτο: ο καθένας λέει το άσχετο μακρύ του και το απρεπές κοντό του αναφορικά με το θέμα των τελευταίων ημερών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα- μα όχι μοναδικό- η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τα όσα είπε προσφάτως. 

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Σωτήρη Καλυβάτση τα έμαθες τα νέα;

Δεδομένο τέταρτο, «απόρροια» του νούμερο 2: άπαντες στα ΜΜΕ (και σε καμία περίπτωση δεν βγάζουμε εκτός την ουρά μας- αν μη τι άλλο έχετε καταλάβει τόσα χρόνια πως είμαστε ειλικρινείς) προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ντόρο που έχει προκληθεί, τραβώντας από τα μαλλιά μίας ελκυστικής φαλάκρας τα πάντα.

Και ΟΚ, υπάρχουν πράγματα που «τραβιούνται» μέσα σε ένα υποτυπωδώς ευπρεπές πλαίσιο, όμως υπάρχουν κι άλλα που προκαλούν θυμηδία- στην καλύτερη των περιπτώσεων, κι επειδή έχει μπει το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα μας και δε θέλουμε να γίνουμε πολύ κακοί.

Σκέφτονται οι σατανάδες των Μίντια: «Ακούσαμε την… απολογία του Κανάκη, τι είχε να πει στις κάμερες ο Σερβετάς, την τοποθέτηση του Κιούση… Τους εξαντλήσαμε τους συμπαρουσιαστές του στο Ράδιο Αρβύλα, αλλά θέλουμε κι άλλο. Ποιος λείπει;»

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Και τότε, σαν μια σύγχρονη εκδοχή του Αρχιμήδη, κάπου-κάπως-κάποτε, κάποιος ουρλιάζει «Εύρηκα-εύρηκα!» και το όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση εμφανίζεται σαν έμβιος φάρος στο μυαλό του.

Γιατί, σου λέει, ποιος είναι ο frontman των Αρβύλα; Ο Κανάκης, που τα τσούγκρισε τώρα με τον Παναγιωτόπουλο λόγω των όσων έκανε. Με ποιον άλλον τα ‘χε τσουγκρίσει ο Αντώνης; Με τον Καλυβάτση, που επίσης ήταν στην τηλεόραση. Ποια να είναι η γνώμη του Καλυβάτση, λοιπόν, για τα πεπραγμένα του Στάθη;

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Σωτήρη Καλυβάτση τα έμαθες τα νέα;

Κι εδώ υπάρχει ένα μικρό, μα όχι άλυτο, πρόβλημα: ο Σωτήρης δεν έχει πει τίποτα για την συγκεκριμένη υπόθεση. Που, μεταξύ μας, ακόμα και αν το εξετάσουμε «στείρα» τηλεοπτικά βγάζει νόημα: ο Καλυβάτσης δεν συνεργάστηκε πουθενά με τον Παναγιωτόπουλο. Ο ένας ήταν στο “Comfuzio”, το Α.Μ.Α.Ν. (και μετέπειτα στο «Α.Μ.Α.Ν. τα καθάρματα»), ο άλλος ήταν στο «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», με τους δρόμους τους να μην συναντώνται ποτέ. Ενδεχομένως, δηλαδή, να μην γνωρίζονται καν προσωπικά. Το μόνο τους κοινό είναι πως έχουν συνεργαστεί και οι δύο με τον Κανάκη.

Ε και; Δε διαβάσατε το δεδομένο νούμερο 4; Θα βγάλουμε από την ινσταγκραμική μύγα ιντριγκαδόρικο ξίδι: θα κάνουμε μία παντελώς άκυρη σύνδεση μεταξύ μίας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social ο Καλυβάτσης, θα βάλουμε κι έναν πομπώδη, πηχυαίο τίτλο και κάπου εκεί θα ρίξουμε και στο μπλέντερ κι έναν Παναγιωτόπουλο.

Μπερδευτήκατε; Να σας ξεμπερδέψουμε. Αυτή ήταν η φωτογραφία του Καλυβάτση, την οποία ο γνωστός κωμικός συνοδεύει με σχόλιο περί καλών εορτών και hashtags παντελώς άσχετα με τον πρώην συμπαρουσιαστή του «Αρβύλα»:

Κι αυτός είναι ο τρόπος που παρουσιάστηκε από αρκετά Μέσα η φωτό του Σωτήρη: «Σωτήρης Καλυβάτσης – Νέα ανάρτηση και βλέμμα όλο νόημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Υπέροχο, μα έχει και καλύτερο:

«Ο παρουσιαστής, μέλος για χρόνια της παρέας του Αντώνη Κανάκη, κοιτάει το φακό όλο νόημα και στέλνει το δικό του μήνυμα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, κολλητός του Κανάκη από την εποχή των ΑΜΑΝ κάποια στιγμή τσακώθηκε μαζί του πολύ άσχημα και ξέκοψε από την παρέα»

και 

«Θέλησε μήπως να υπονοήσει με αυτό το βλέμμα κάτι – με αφορμή τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Πόσα ξέρεις Σωτήρη; Για πές;  Κι αυτό γιατί ως γνωστόν και ο ίδιος ήταν στο παρελθόν μέλος τον ΑΜΑΝ και τα είχε «σπάσει» με τον τότε φίλο του Κανάκη και την παρέα τους». 

Μάλιστα. Εν ολίγοις: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΜΠΗΧΤΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ – ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ και τα συναφή.

Η πιθανότητα ο άνθρωπος να ήθελε απλά να πει ένα χρόνια πολλά την ώρα που έπινε το ποτό του δε μας περνάει ποτέ από το μυαλό, καθώς έχει αυτό το πονηρό βλέμμα και αν προσέξετε καλύτερα θα διαπιστώσετε πως γράφει «ΣΤΑΘΗΣ» στον αμφιβληστροειδή του με μικρά, μα ευδιάκριτα γράμματα.

Το ερώτημα που γεννάται εδώ, βέβαια, είναι ένα και μόνο ένα: ρε παιδιά, αλήθεια τώρα;

Αλήθεια;