Καλύτερος και από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα: Τη σορό του άτυχου Μπάμπη εντόπισε ο «πιο έξυπνος του κόσμου»
Βρείτε μας στο

Μπορεί το πάντα διψασμένο για εξελίξεις κοινό να θεωρεί ότι η υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι να έχει βαλτώσει, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ελληνική Αστυνομία μελετά πολύ προσεκτικά τα δεδομένα αλλά και τις επόμενες κινήσεις της, προκειμένου να «δέσει» την υπόθεση, χωρίς το παραμικρό κενό.

Ωστόσο το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό. Ο κρεοπώλης που είναι ο φερόμενος ως δράστης, επιμένει στην αθωότητά του, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην δολοφονία.

Τα ως τώρα δεδομένα πάντως έχουν οδηγήσει τις Αρχές στην πεποίθηση ότι ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος είναι όντως ο φονιάς, χωρίς πάντως να συμβεί αυτό που αρχικά πολλοί θεωρούσαν ακόμη και εύκολο, δηλαδή να ομολογήσει.

Δεν έχει κλείσει, ούτε βαλτώσει: Τι ψάχνουν οι Αρχές για να δώσουν όλες τις απαντήσεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνεχίζει να υποστηρίζει την δική του εκδοχή στην ιστορία, αλλά η αστυνομία θεωρεί πως τα στοιχεία υποδεικνύουν κάτι διαφορετικό, με την απαραίτητη υποσημείωση πως όσα έχει μέχρι αυτή τη στιγμή, δύο μήνες μετά το έγκλημα, δεν αρκούν για να φέρουν την καταδίκη του.

Επιπλέον οι Αρχές θεωρούν ότι στην στυγερή δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου δεν εμπλέκεται μόνο ο μοναδικός μέχρι τώρα κατηγορούμενος, αλλά πιστεύουν ότι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και άλλα άτομα, τα οποία και αναζητεί ώστε να καταφέρει –επιτέλους- να απαντήσει στα ερωτήματα που ακόμη μένουν μετέωρα. Ποιος και γιατί τον σκότωσε…

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να κληθούν τις Αρχές άμεσα για κατάθεση μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, τοπικοί επιχειρηματίες, άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας παλαιότερα, ορισμένοι ύποπτοι που συνελήφθησαν σχετικά πρόσφατα για ναρκωτικά, αλλά και συγγενείς του 50χρονου κρεοπώλη οι οποίοι είχαν δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη Κούτσικο.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;