Βάψ'το αγόρι μου: Τα 5 καλύτερα βαψομούσια στην Ελλάδα στα οποία υποκλινόμαστε ταπεινά (Pics)
Βρείτε μας στο

Δεν ήταν μία απλή εκπομπή- όχι. Όσοι την πρόλαβαν στο πικ της (που ήταν μια γεμάτη σχεδόν τριετία, πριν… στρίψει το καράβι ο δημιουργός του, όπως τον «κατηγορούν» πολλοί) ξέρουν πως ήταν περισσότερο  κοινωνικό φαινόμενο και λιγότερο ακόμα ένα- σπουδαίο, πάντως- πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Ο κόσμος έδινε πραγματική μάχη προκειμένου να βρεθεί στο στούντιο, καθώς οι θέσεις ήταν εξαιρετικά δυσεύρετες μια και σύσσωμη σχεδόν η Ελλάδα ήθελε να παραστεί σε ένα live show.

Τα μηχανάκια της AGB βαρούσαν σταθερά σκούρο κόκκινο με τα 50άρια ν’ αποτελούν συνήθεια που έγινε τηλεοπτική λατρεία και ο παρουσιαστής της εκπομπής ήταν, προφανέστατα, το νούμερο ένα της μικρής οθόνης.

Ο λόγος φυσικά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου, που γνώρισε πρωτοφανή δόξα τα χρόνια που προβαλλόταν στον Alpha (έκανε κι ένα πέρασμα από το Open, πολύ καιρό μετά).

«Χριστέ μου, δε θέλω τέτοια...»: Η μέρα που ο Λάκης Λαζόπουλος είπε το κορυφαίο ανέκδοτο στην ιστορία της ελληνικής TV (Vid)

Από την στιγμή που ο δαιμόνιος Λάκης αποφάσισε ν’ αλλάξει το φορμάτ και να υπάρχει ζωντανό κοινό, πετώντας την ενδυμασία του γύφτου και μιλώντας «κανονικά» ελληνικά και κάνοντας περισσότερο stand up, το «Τσαντίρι» απογειώθηκε και ήταν, ξεκάθαρα, μία από τις καλύτερες σατιρικές εκπομπές ever στη χώρα μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του συνολικού σόου ήταν, φυσικά, τ’ ανέκδοτα. Ο Λάκης έλεγε σταθερά 1-2 κάθε φορά και τα έλεγε εξαιρετικά παραστατικά, κάνοντας τη δύσμοιρη την Ανθούλα να λιποθυμάει τα γέλια και να δίνει μάχη για την επόμενη ανάσα.

«Χριστέ μου, δε θέλω τέτοια...»: Η μέρα που ο Λάκης Λαζόπουλος είπε το κορυφαίο ανέκδοτο στην ιστορία της ελληνικής TV (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Και, σύμφωνοι, υπάρχουν πολλά εξ αυτών που ήταν αληθινά διαμαντάκια, όμως ένα (πάντα κατά την υποκειμενική μας γνώμη) ξεχωρίζει.

Σε ποιο αναφερόμαστε;

Στο κλασικό που θέλει τον Χριστό να μπαίνει σ’ ένα μπαρ και να συναντά έναν Γάλλο, έναν Γερμανό και, εξυπακούεται, έναν Έλληνα. Οι τρεις τους αποφασίζουν να κεράσουν τον Ιησού από ένα ποτό, με τον Θεάνθρωπο συγκινημένο από την ευγένειά τους να τους πλησιάζει και να θέλει ν’ ανταποδώσει.

Μόνο που ο Έλληνας δεν είναι και τόσο διατεθειμένος να τον… πιάσουν.

Δείτε παρακάτω το επικό βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί: