Πάει για μεταγραφή-βόμβα το «Ε»: Θέλει γνωστό παίκτη του Survivor για να ενισχύσει το Survival (Vid)
Βρείτε μας στο

Ήταν, τελικά, να μην πάρει φόρα το Survival: μπορεί στην αρχή πολλοί να έβλεπαν με μισό (ίσως και λιγότερο…) μάτι την προσπάθεια του Epsilon να «χτυπήσει» σε νούμερα τον τυφώνα Survivor που «σάρωσε» τα πάντα στο διάβα του την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, όμως, πλέον, το πράγμα αλλάζει.

Γιατί, βλέπετε, ήταν να μην πάρουν φόρα στο «E»: μία ημέρα μετά τις πρώτες 5 ηχηρότατες «βόμβες» αναφορικά με αυτούς που θα στελεχώσουν την ομάδα των διάσημων, ήρθε σήμερα να γίνει γνωστός και ο έκτος παίκτης ο οποίος είναι… παικταράς!

Έχει αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία στην ΑΕΚ (δύο φορές, μάλιστα) και τον Ολυμπιακό, ενώ στα τελειώματα της καριέρας του πέρασε και από τον Άρη. Επίσης, φόρεσε και τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας, καθώς πήρε την ελληνική υπηκοότητα (μετά την πορτογαλική και την ολλανδική που είχε!).

Ο λόγος, βέβαια, για τον συμπαθέστατο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είπε το πολυπόθητο «ναι» στην παραγωγή του παιχνιδιού κι ετοιμάζεται για να πάει στην Κουρούτα της Πελοποννήσου για χάρη του Survival.

Έκτος και καλύτερος: Δείτε ποιος πρωτοκλασάτος πρώην παίκτης ΑΕΚ και Ολυμπιακού μπαίνει στο Survival (Pics)

Φυσικά, ο Ντανιέλ γίνεται αυτομάτως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το έπαθλο, μιας και έχει εύκολο το… γκολ και παρά τα 52 του χρόνια βρίσκεται σ’ εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Άραγε, τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι «διάσημοι» και «μαχητές» γι’ αυτό;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…