Υπόθεση 1 δευτερολέπτου: Είναι αυτή η πιο εύκολη ερώτηση που μπήκε ποτέ στον Εκατομμυριούχο;
Βρείτε μας στο

Τελευταία, αυξάνονται συχνά οι φορές που οι παίκτες του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» δυσκολεύονται να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις που τους κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όχι όμως μία απλή ερώτηση, αλλά η πρώτη ερώτηση αξίας 100€ του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού με τα 100.000€ μέγιστο διεκδικούμενο ποσό.

Πριν λίγες ημέρες ένα από τα αρνητικά ρεκόρ είχαν την τύχη ή την ατυχία να δουν στο επεισόδιο  οι τηλεθεατές του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν ο πρώτος παίκτης που κλήθηκε να διαγωνιστεί κατάφερε να απαντήσει λάθος στην ερώτηση «Πώς ονομάζεται η τεχνική ζωγραφικής κατά την οποία ετερόκλητα υλικά και χρώματα επικολλώνται σε επιφάνεια;».

Οι τέσσερις πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Ντεκαπάζ, Β. Μοντάζ, Γ. Κολάζ, Δ. Τιρκουάζ με τον παίκτη να απαντάει Ντεκαπάζ, πριν προλάβει να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής.

Λίγες ημέρες μετά ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη με έναν παίκτη που βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά ευτυχώς στο τέλος δεν απάντησε λάθος. Η ερώτηση λογικής, νηπιακού επιπέδου, αφορούσε ένα μπισκότο: «Χωρίζουμε ένα μπισκότο στα δύο. Πόσα μπισκότα έχουμε τώρα;», μπέρδεψε τον παίκτη που φάνηκε να σαστίζει.

Οι πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Κανένα, Β. 1, Γ.2. Δ. 4. «Πάλι ένα μπισκότο δε θα έχουμε;» είπε αρχικά ο παίκτης αλλά όταν ερωτήθηκε αν θα κλειδώσει την απάντηση ο ίδιος δήλωσε μπερδεμένος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον βοήθησε δίνοντάς του για παράδειγμα μία μπανάνα, αντί για μπισκότο, ξεκλειδώνοντας έτσι το μυαλό του παίκτη.

Ήταν αυτή η πιο εύκολη ερώτηση που έχουμε δει τουλάχιστον στη νέα μορφή του «Εκατομμυριούχου» του ANT1;

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί