Έγραψε ιστορία: Η ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» που έκανε το κοινό να αποχωρήσει από το στούντιο
Βρείτε μας στο

Iστορία γράφτηκε στο Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος του Σαββάτου, αφού για πρώτη φορά ίσως στα χρόνια που προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι τόσο ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και το κοινό αποχώρησαν από το στούντιο την ώρα που γραφόταν η εκπομπή για χάρη ενός παίκτη.

Όταν ο παίκτης Άρης βρέθηκε απέναντι από την ερώτηση «Σε ποια ήπειρο συναντάμε το μηρυκαστικό «αλπακά» με το μεγαξένιο μαλλι;» δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί ώστε να θυμηθεί τη σωστή απάντηση. Έχοντας ήδη ξοδέψει δύο βοήθειες, του έμενε μόνο το τηλέφωνο στον πατέρα του αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει και αυτή τη βοήθεια. Ο χρόνος περνούσε, ο Άρης δεν μπορούσε να αποφασίσει και ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου λίγο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ξεκαρδιστική αφού άμεσα απάντησε στον παίκτη κάτι που κανείς δεν περίμενε και που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί γενικά σε τηλεπαιχνίδι:

«Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάθισε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

Ο παίκτης γελώνας είπα «Α ωραία, αν δε σας πειράζει αφήστε με λίγο μόνο να συγκεντρωθώ» με τον Γ. Αρναούτογλου να αποδεικνύει ότι δεν έκανε πλάκα.

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο.

Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στο τηλεπαιχνίδι, με τον παρουσιαστή να αποχωρεί και να επιστρέφει λίγο αργότερα στο πλατό του Εκατομμυριούχου τονίζοντας: «Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται».

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)