Τα σάρωσε όλα: Αυτό που έγινε στον Τροχό της Τύχης το είδαμε για πρώτη φορά
Βρείτε μας στο

Έπρεπε να περάσουν δέκα χρόνια στον ελληνικό Τροχό της τύχης για να δούμε κάποια παίκτρια ή κάποιον παίκτη να φτάνει σε ένα τόσο μεγάλο ποσό και μάλιστα πριν τον μεγάλο τελικό, μόνο από τους πρώτους γύρους του παιχνιδιού. Η Θάλεια όμως κατάφερε να σπάσει το παλιό ρεκόρ, να δημιουργήσει ένα νέο με 610€ περισσότερα από το παλιό κάνοντας τον Πέτρο Πολυχρονίδη να πανηγυρίζει περισσότερο και από την ίδια.

Παρότι ξεκίνησε νωθρά χάνοντας τους δύο πρώτους γύρους του παιχνιδιού, τους γρίφους των οποίων βρήκε άλλη παίκτρια, η Θάλεια γκάζωσε στον τρίτο και άρχισε να μαζεύει όλα τα μεγάλα ποσά φτάνοντας τελικά να διεκδικεί 14.610! Και όχι μόνο τα διεκδίκησε αλλά μέσα σε απίστευτο ενθουσιασμό βρήκε τον τελευταίο γρίφο και τα κέρδισε μέσα σε πανηγυρισμούς.

H Θάλεια μην μπορώντας να πιστέψει ότι ακουμπούσε σχεδόν το τεράστιο ποσό, άρχισε να πανηγυρίζει χοροπηδώντας και φωνάζοντας «το βρήκα, το βρήκα» πριν ακόμα ανακοινώσει τη λύση του γρίφου, άρχισε να κάνει αέρα με τα χέρια της στο πρόσωπό της, λίγο πριν πει δυνατά και με σιγουριά τη λύση του γρίφου η οποία ήταν «ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΟΦΟΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ» στην κατηγορία ΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ.

Η τρισευτυχισμένη Θάλεια Διαμαντούλη θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της και να δείξει την ευγνωμοσύνη της προς όλους με μία ευχαριστήρια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους.
Μπορεί να ακουστεί η παρακάτω ανάρτηση σαν ευχαριστήριος λόγος μετά την απονομή των Όσκαρ(ο Λάνθιμος εχθές εγώ σήμερα ένα πράγμα 🤣) αλλά θεωρώ ότι οφείλω μια ανάρτηση γιατί κάποια ευχαριστώ επιβάλλεται ν ακούγονται δημόσια.❤️❤️❤️
Ευχαριστώ το Star Channel κι όλη την παραγωγή – τον George Papadakis τον Πέτρος Πολυχρονίδης τη Νατάσα Κούβελά, τον Στάθη, τον Τάσο και όλα τα παιδιά που ήταν στο πλατό- και μοιραστήκαμε αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Ευχαριστώ πολυυυύ τους συμπαίκτες μου τον Kostas Krommydas και την Eleni Mpakoumi-Makri για το υπέροχο παιχνίδι αλλά και για την ευγενή άμιλλα που είχαμε καθ όλη τη διάρκεια του.
Εννοείται ότι ευχαριστώ τη τύχη μου για το πόσο που συγκέντρωσα.
Ευχαριστώ όλους εσάς για τα όμορφα μηνύματα σας και τις εγκάρδιες ευχές σας.❤️
Στην αίτηση για το παιχνίδι είχα γράψει ότι moto ζωής είναι “Όσο κουραστικές κι αν είναι οι ανηφόρες πάντα κρύβουν την καλύτερη θέα” .Εκεινο το βραδυ λοιπόν τόλμησα και έζησα την πιο απολαυστική ανηφορα κερδίζοντας μια μαγική θεα.
Γιατί απλά ” Όποιος γυρίζει, κερδίζει! ”
ΤΟΜΗΣΤΕ ΤΟ.»

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...

Τα σάρωσε όλα: Αυτό που έγινε στον Τροχό της Τύχης το είδαμε για πρώτη φορά