Απαντούσε πριν καν ολοκληρωθούν οι ερωτήσεις: Ο παίκτης-φαινόμενο του “The Chase” που διέλυσε το «Γεράκι» (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι κάποιες στιγμές που η τύχη, η καλή μέρα, το καθαρό μυαλό, η μνήμη, η καλή ψυχολογία και πάνω από όλα οι γνώσεις έρχονται και συνδυάζονται φτιάχνοντας ένα εκρηκτικό μείγμα. Ένα μείγμα που δεν μπορούν να το κερδίσουν ακόμα και οι ανίκητοι, οι θεωρητικά ανώτεροι. Μία τέτοια ημέρα υπήρξε στο Chase στις 4/4/2023 όταν ο παίκτης Χρήστος και η ομάδα του διέλυσαν στον τελικό το Γεράκι.

Τρεις παίκτες είχαν φτάσει εκείνο το απόγευμα στον τελικό του τηλεπαιχνιδιού του Mega. Από τους προηγούμενους γύρους του the Chase, η Μίνα, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος είχαν μαζέψει 8.400€. Μπαίνοντας στον τελικό ο Χρήστος φάνηκε να είναι… on fire και να οδηγεί την τριάδα σε ένα φανταστικό σύνολο 15 σωστών ερωτήσεων. Ακόμα και οι συμπαίκτες του είχαν χαζέψει με το σερί του από σωστές απαντήσεις σε αδιανόητα δύσκολες ερωτήσεις.

Ο ίδιος ο Χρήστος παρέμενε ταπεινός και ψύχραιμος καθώς όταν έχεις απέναντί σου το Γεράκι, ακόμα και οι 15 σωστές απαντήσεις μπορεί να μη σου φτάνουν. Ο συγγραφέας Πάνος Δημάκης ή αλλιώς Γεράκι δεν είναι ένας τυχαίος chaser. Μεταξύ άλλων είναι και πρώην παίκτης πολλών τηλεπαιχνιδιών γνώσεων, 10 συμμετοχές στο σύνολο, από τα οποία είχε κερδίσει σε 7-8 από αυτά, κατά δήλωσή του, ένα συνολικό ποσό περί τα 190.000€.

190.000 ευρώ κέρδη: Ο Έλληνας-κινητή εγκυκλοπαίδεια που αγόρασε σπίτι χάρη στα τηλεπαιχνίδια

Όμως εκείνο το απόγευμα θα γραφόταν ιστορία στο Chase και γι’ αυτό μας είχε προϊδεάσει το τρέιλερ εκείνης της εκπομπής.

Το Γεράκι όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει τις 15 σωστές απαντήσεις αλλά ακόμα και αυτές που έκανε λάθος ο Χρήστος της απαντούσε σωστά μεγαλώνοντας τη διαφορά τους. Ήταν ένα απόγευμα που ο Χρήστος έκανε ό,τι ήθελε. Eίχε μπει σε ζώνη αήττητου και αλάνθαστου και στο τέλος κέρδισε σχεδόν μόνος. Οδήγησε έτσι την ομάδα του σε ένα εντυπωσιακό σκορ σωστών απαντήσεων 18-5. 

Με τη λήξη του χρόνου η Μαρία Μπεκατώρου άρχισε να ουρλιάζει, ενώ το πάντα ιπποτικό Γεράκι πήρε τον λόγο. Παραδέχτηκε ότι ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το παιχνίδι. Και ήταν η πρώτη του φορά που παραδεχόταν, ως εκείνη την ημέρα κάτι τέτοιο.

Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα: Το μυστήριο για την 1η ελληνική βιντεοταινία ακόμα δεν έχει απαντηθεί οριστικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα: Το μυστήριο για την 1η ελληνική βιντεοταινία ακόμα δεν έχει απαντηθεί οριστικά

Aν θες να δεις όλο το επεισόδιο και τον μεγαλειώδη τελικό που έκανε ο Χρήστος, συντρίβοντας το Γεράκι πάτα ΕΔΩ: