«Εκατομμυριούχος»: Τι συνέβη με την ερώτηση για τον Μπακασέτα και τη λάθος απάντηση που πέρασε ως σωστή

Λογικό όταν δεις την εξήγηση.
να γίνει Εκατομμυριούχος
1 Οκτωβρίου 2024 | 05:18

Όλοι έχουμε πετύχει σε τηλεπαιχνίδια ερωτήσεις που είμαστε σίγουροι ότι η απάντηση που δίνεται για σωστή είναι κατά τη γνώμη μας λάθος. Πολλές φορές οι απαντήσεις είναι πραγματικά λάθος, χωρίς καμία αμφισβήτηση, και συνήθως ευθύνεται είτε η προχειρότητα είτε η βιασύνη είτε η κακή έρευνα.

Πόσες φορές όμως μία απάντηση μπορεί να είναι και σωστή και λάθος την ίδια στιγμή, ανάλογα με το πότε θα ακουστεί στον αέρα η ερώτηση και η απάντηση της; Μία τέτοια περίπτωση, σπάνια φυσικά, συνέβη σε πρόσφατο επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Η ερώτηση που έγινε ήταν η πέμπτη στη σειρά για τα 500 ευρώ και το πρώτο μαξιλαράκι. Η παίκτρια Κωνσταντίνα Αλυφαντή, φιλόλογος στην Αίγινα, κλήθηκε να απαντήσει σε ποδοσφαιρική ερώτηση για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τον Τάσο Μπακασέτα.

«Σε ποιας χώρας το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αγωνίζεται ο Τάσος Μπακασέτας;
Α. Ιταλίας Β. Γερμανίας Γ. Τουρκίας Δ. Ιαπωνίας»,
ήταν η ερώτηση με τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Και εκεί ξεκίνησε το παράδοξο του να μην υπάρχει η απάντησης «Ελλάδας» αφού ο διεθνής μέσος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους: Η πιο «πρόστυχη» 4άδα πιθανών απαντήσεων στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου»

Στις 22 Ιανουαρίου 2024 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για τα επόμενα 3,5 χρόνια, με τον παίκτη να επιστρέφει στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από απουσία 4,5 ετών, επιστρέφοντας από το τουρκικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνιζόταν από το 2019 ως τον Ιανουάριο του 2024 που επέστρεψε στη Superleague.

Τι έγινε στο Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;

Tι έγινε όμως και μία τόσο γνωστή πληροφορία των αθλητικών ειδήσεων είχε λανθασμένη ή μάλλον λάθος για τη στιγμή που προβλήθηκε; Πολύ απλά όταν γυρίστηκε το επεισόδιο ο Μπακασέτας έπαιζε στην Τουρκία ή μόλις είχε φύγει και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί η ομάδα που βγάζει τις ερωτήσεις.

Αυτό φυσικά μάς δείχνει πόσο πίσω έχουν γυριστεί κάποια επεισόδια που μπορεί να βλέπουμε τον Σεπτέμβριο και να έχουν γυριστεί ακόμα και 9-10 μήνες πριν, με αποτέλεσμα να φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved