8 ταινίες που περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2019
Βρείτε μας στο

Την Κυριακή οι εκλογές τελειώνουν το καλοκαίρι μπαίνει στην τελική ευθεία και εμείς ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μισό της χρονιάς, το οποίο περιλαμβάνει μερικά πολύ δυνατά franchises.

Βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωσε ποιες ταινίες περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Lion King

Πρώτο και καλύτερο το Lion King που κυκλοφορεί στις 19 Ιουλίου. Με τον Τζον Φαβρό να το υπογράφει και αυτό (όπως τα Iron Man και το Jungle Book του 2016), και το καστ να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Τζον Όλιβερ και τη Μπιγιόνσε, το ενδιαφέρον δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Spider-Man: Far From Home

Πάλι από τα κιτάπια της Disney θα δούμε το sequel του Spider-Man. Το ενδιαφέρον εδώ έγκειται πρώτα και κύρια στο ότι χρονικά τοποθετείται ακριβώς μετά τα γεγονότα του Endgame. Ο Πίτερ Πάρκερ παλεύει να ξεπεράσει τον χαμό του Τόνι Σταρκ και η μεγάλη απορία είναι ξανά πώς γίνεται να πηγαίνουν ακόμα λύκειο ο Spider-Man κι οι φίλοι του, αφού πέρασαν 5 χρόνια από το snap του Thanos.

Όπως και να έχει, με το Far From Home στις 2 Ιουλίου κλείνει οριστικά η τρίτη φάση του MCU, μπαίνει μια παύση και ολοκληρώνεται μια χρονιά που μπορεί να έχει φέρει στη Disney ως και 5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Hobbs and Shaw

Από τη μυθολογία του Fast and Furious έχουμε το Hobbs and Shaw, με τον Ντουέιν Τζόνσον και τον Τζέισον Στέιθαμ να επιστρέφουν στους ρόλους που διετέλεσαν στα δύο τελευταία Fast & Furious. Χωρίς Βιν Ντίζελ όμως εδώ. Μόνο οι δυο τους. Οι δυο τους απέναντι στον Ίντρις Έλμπα, ο οποίος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Ο μόνος τρόπος να μην πετύχει, είναι αυτοί οι δύο άσπονδοι εχθροί να υπερκεράσουν τις διαφορές τους. Το trailer αποδεικνύει πόσο καλά ξέρει να κάνει τη δουλειά του action ο Τζόνσον. Την 1η Αυγούστου θα μάθουμε σε τι έκταση ισχύει αυτό.

Scary Stories to Tell in the Dark

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι ένας από τους ιεροφάντες του σινεμά του horror και με το Scary Stories to Tell In The Dark επανέρχεται σε μια πιο τυπική μορφή του είδους, μετά το επιτυχημένο πείραμα με το Shape of Water. Ένα horror από τα πιο χαρακτηριστικά του είδους και, κάτι μας λέει, από τα πιο επιτυχημένα της δεκαετίας που διανύουμε και φτάνει στο τέλος της. Τα υπόλοιπα δες τα κι από εδώ.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Once Upon A Time In Hollywood

Έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά για την προτελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Από πολλά μπορείς να πιαστείς. Από το στόρι, από το καστ, από τον σκηνοθέτη. Κι εμείς έχουμε πιαστεί απ΄όλα είναι η αλήθεια. Πιο πρόσφατα όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στις αρχές Απριλίου. Πλέον, η 22η Αυγούστου που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood στις αίθουσες δεν απέχει πολύ.

The It: Chapter Two

Το πιο φρέσκο trailer από τις ταινίες της λίστας. Μόλις την Παρασκευή κυκλοφόρησε. Το είδαμε και ανατριχιάσαμε πριν καν φτάσει στο σημείο να δείξει τον κλόουν. Η Τζέσικα Σαστέιν έχει πει ότι υπάρχει μια σκηνή που είναι ίσως η σκηνή με το περισσότερο αίμα στο σινεμά. Αν και υπερβολικό, μόνο στο 50-60% να ισχύει, το It θα έχει πετύχει. Μην ξεχνάμε πως το πρώτο μέρος μπόρεσε να τοποθετηθεί στο σήμερα χωρίς να αποκόψει τους δεσμούς με το παρελθόν, αλλά επιλέγοντας διαφορετικά μέσα αφήγησης. Στις 5 Σεπτεμβρίου η ιστορία ολοκληρώνεται.

Joker

Όλη αυτή η αύρα κι η ιστορία που κουβαλά από πίσω του ο ρόλος του Τζόκερ, μετατρέπουν κάθε ταινία σε ίντριγκα. Εδώ έτι περισσότερο από τη στιγμή που είναι το origin και τον υποδύεται ο Χοακίν Φίνιξ. Ένας Φίνιξ που έχει χάσει κάμποσα κιλά για να προσαρμοστεί στον ρόλο. Στις 5 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η ταινία στις αίθουσες και δεν είναι απίθανο να δούμε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του ηθοποιού και της χρονιάς. Με το βλέμμα στα Όσκαρ εν ολίγοις.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Μετά τα γεγονότα του Last Jedi και την αποκάλυψη για το ποια είναι η Ρέι, έχουμε το φινάλε της τριλογίας του Έιμπραμς. Με το Rise of Skywalker κλείνει ένας ακόμα κύκλος της πιο δημοφιλούς μυθολογίας στην ιστορία του σινεμά. Η ημερομηνία ακόμα παίζεται, αλλά λογικά θα είναι μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, κοντά στις 25 του μήνα.