«Ήταν απλά ο καλύτερος όλων»: Έχετε πάρει χαμπάρι τι αριστούργημα θα δούμε στο Netflix στις 15/9; (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι περιττό να μιλήσει κανείς για τη δυναμική του Netflix. Η πλατφόρμα έχει κατορθώσει να είναι επί σειρά ετών στην κορυφή μαζεύοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το Netflix δεν δέχεται και ισχυρά χτυπήματα κατά καιρούς. Το τελευταίο, το οποίο αναμένεται να πονέσει πολύ την πλατφόρμα αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για «Τα Φιλαράκια» που από την 1η Ιανουαρίου 2022 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Netflix. Το συμβόλαιο για τα δικαιώματα της σειράς με το Netflix λήγει στο τέλος του 2021, με τη WarnerBros, στην οποία ανήκουν «Τα Φιλαράκια», να αποφασίζει να μην τo ανανεώσει.

Η δυναμική που έχει η συγκεκριμένη σειρά εν έτει 2021 φαίνεται απ’ το γεγονός ότι φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Top 10 του Netflix σε δεκάδες χώρες. Το Netflix έβγαλε όλα τα επεισόδια στην πλατφόρμα του, τα οποία είδαν και οι πιτσιρικάδες που γνώρισαν για πρώτη φορά τον Τζόι και την παρέα του, αλλά και οι 40+ οι οποίοι τα έβλεπαν ξανά και ξανά.

Τι έκαναν οι 6 πρωταγωνιστές μετά «Τα Φιλαράκια»

Αυτή η σειρά ήταν η κορυφή της καριέρας τους και το τέλος τους. Από τους 6, αυτοί που έχουν κάνει πράγματα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά, είναι 3. Η Τζένιφερ Άνιστον, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και ο Ματ ΛεΜπλανκ.

Η Λίζα Κάντροου και η Κόρτνι Κοξ είχαν σπάνιες συμμετοχές σε παραγωγές σε αυτά τα 17 χρόνια. Ο Μάθιου Πέρι το πάλεψε με μια αναβίωση του The Odd Couple και κάτι ψιλοταινίες, αλλά φτάσαμε στο 2021 για να συμμετέχει σε μια μεγάλη παραγωγή, το Don’t Look Up, όπου έχει έναν πολύ μικρό ρόλο.

Από τους 3 που δραστηριοποιήθηκαν περισσότερο, ο ΛεΜπλανκ έκανε τρεις σειρές που δεν διέφεραν και πολύ από τον Τζόι και παρουσίασε το Top Gear. Ο Σουίμερ είχε έντονη δραστηριότητα στη θεατρική ζωή του Σικάγο όπου έμενε σε αυτά τα χρόνια και συμμετείχε σε αξιόλογες σειρές. Όχι κάτι το τρομερό πάντως, με εξαίρεση το People VS O.J. Simpson.

Τέλος, η Τζένιφερ Άνιστον έφτασε κοντά στο να είναι υποψήφια για Όσκαρ το 2015 με το Cake, που αποτέλεσε την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της κινηματογραφικά και το The Morning Show, την καλύτερη της δουλειά τηλεοπτικά μετά τα Φιλαράκια. Σε αυτό το διάστημα έχει να επιδείξει και τίμιες κωμωδίες στο πλάι του Άνταμ Σάντλερ και του Όουεν Ουίλσον ή του Μπεν Στίλερ. Η Άνιστον επί της ουσίας κεφαλαιοποίησε το πολύ μεγάλο stardom της που ενισχύθηκε από την πορεία της σχέσης της με τον Πιτ.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Το reunion του Μαϊου κατέδειξε πως η εξάδα είναι εγκλωβισμένη οριστικά και αμετάκλητα σε αυτούς τους ρόλους σε ψυχολογικό επίπεδο και φάνηκε πως η χημεία με ένα σενάριο, με έναν ρόλο που υποδύεται κάποιος, είναι πολύ σημαντική κι ίσως μεγεθύνει παραπάνω τις πραγματικές ερμηνευτικές ικανότητες. Με το Cake η Άνιστον ήταν η εξαίρεση στον κανόνα για ένα σύνολο ηθοποιών που δείχνουν να επαναπαύτηκαν στα μεγάλα έσοδα που έχουν αυτά τα χρόνια από τη διαρκή προβολή της σειράς παγκοσμίως.

Τα Φιλαράκια έχουν ολοκληρώσει από χρόνια τον κύκλο τους και ορθά οι ίδιοι δεν έχουν υποκύψει σε πιέσεις για μια ακόμα σεζόν στο σήμερα. Όσο για τις παλιές σεζόν, έχετε λίγες μέρες ακόμα να τις δείτε πριν κατέβουν από το Netflix…