Love Death + Robots
Βρείτε μας στο

Ένα αναπάντεχο δώρο προσέφερε το Netflix και ο Ντέιβιντ Φίντσερ στους φανατικούς ακόλουθους του. Μπορεί το Mindhunter να παραμένει σε αδράνεια και να μην προβλέπεται τρίτη σεζόν, αλλά το καταπληκτικό Love Death + Robots έχει και παραέχει τρίτο κύκλο.

Η σειρά που είναι παραγωγής του Φίντσερ, έχει το ιδιαίτερο πως σε αυτή την τρίτη σεζόν θα περιλαμβάνει και ένα επεισόδιο που έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος. Στις 20 Μαΐου, όταν και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 9 νέα επεισόδια, στα οποία θα κυριαρχούν οι τεχνολογικά μεταλλαγμένοι.

Patrick Osborne, Emily Dean, Robert Bisi, Andy Lyon, Carlos Stevens, Jerome Chen, Jennifer Yuh Nelson και Tim Miller είναι οι υπόλοιποι που σκηνοθετούν σε αυτή τη σεζόν.

Από τις πληροφορίες που είναι γνωστές για τα 9 επεισόδια, υπάρχουν ιστορίες που αφορούν την αποκάλυψη ενός αρχαίου κακού, υπάρχουν ιστορίες τρόμου και science fiction, αλλά και το fantasy στοιχείο.

Το επόμενο έπος μετά το Endgame: Η Marvel ανοίγει τον δρόμο με το Dr. Strange 2

Στο trailer που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, βλέπουμε μια ιστορία που θυμίζει αρκετά Beowulf, με μια γυναίκα υδρόβια που σκοτώνει και στέλνει στην τρέλα με το ουρλιαχτό της, ένα θαλάσσιο σμήνος που μετασχηματίζει το ανθρώπινο είδος, αρουραίους που έχουν εξελιχθεί, έναν εκατομμυριούχο ρομπότ που τρώει ανθρώπους, ρομπότ που γελάνε με σκελετούς, πλανήτες που κατασκευάζονται από τις σκέψεις και την επιθυμία για επικοινωνία και μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών που δέχονται επίθεση από ένα αρκουδολυκομηχάνημα.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Με λίγα λόγια, ένας οπτικός και ηχητικός οργασμός για όσους βλέπουν φανατικά sci-fi δημιουργίες. Οι δύο πρώτες σεζόν του Love Death + Robots αποθεώθηκαν, η τρίτη αναμένεται να υποστεί ακριβώς το ίδιο.