Deadpool Wolverine
Βρείτε μας στο

Είναι αρκετά μεγάλο πια το διάστημα από το 2018, όταν και κυκλοφόρησε το Deadpool 2, μέχρι σήμερα και μέχρι την επόμενη ταινία του franchise που θα είναι εντός MCU. Και γι΄αυτό, η αναμονή έπρεπε να ανταμειφθεί με κάτι πολύ δυνατό. Κι ο Ράιαν Ρέινολντς το βρήκε.

Μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney, οι X-Men και ο Deadpool περιήλθαν στο Marvel Cinematic Universe και αυτό σήμαινε πως οποιαδήποτε επόμενη ταινία αφορούσε αυτά τα δύο franchises, θα έπρεπε να συνδεθεί με αυτό το σύμπαν.

Και γι΄αυτό η αναμονή ήταν μεγάλη, αφού από το Endgame κιόλας λεγόταν ότι θα δούμε μια πανστρατιά κατά του Thanos με τον Deadpool, τους X-Men και τους Fantastic Four.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά ήδη στο Dr. Strange 2, είδαμε τον Mr. Fantastic (τον υποδύθηκε ο Τζον Κραζίνσκι) στην διασυμπαντική επιτροπή υπερηρώων.

Με το πολυσύμπαν, είναι βέβαιο πως ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Deadpool του θα φτιάξουν την καλύτερη ταινία.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Ράιαν, έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για την επόμενη ταινία. Εκεί όπου μπορεί να μην είχε την τρομερή ιδέα για το πώς θα μπει ο ρόλος του στο MCU, αλλά θα επαναφέρει τον πιο αγαπητό των X-Men: τον Wolverine του Χιου Τζάκμαν.

«Για σε όλους. Λυπούμαστε πολύ που χάσαμε την D23 (το event της Disney που έγινε για να ανακοινώσει όλα τα πρότζεκτ του 2023), αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά για την επόμενη ταινία Deadpool αρκετό διάστημα τώρα. Έπρεπε να ψάξω την ψυχή μου αυτή τη φορά.

Ο καλύτερος όλων επιστρέφει για ένα last dance: Το βίντεο που ενθουσίασε τους Marvel fans
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Η πρώτη του εμφάνιση στο MCU πρέπει να είναι οπωσδήποτε ιδιαίτερη. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον ήρωα, να βρούμε νέο βάθος, κίνητρο, νόημα. Κάθε Deadpool πρέπει να υπερέχει και να ξεχωρίζει. Είναι μια τρομερή πρόκληση που με ώθησε σε μεγάλα εσωτερικά βάθη.

Και…δεν βρήκα τίποτα. Ναι, είναι εντελώς άδειο το κεφάλι μου. Και είναι τρομακτικά. Είχαμε όμως αυτή τη μία ιδέα…Ε, Χιου, θες να κάνεις άλλη μια φορά τον Wolverine;».

Μετά το Logan το 2017, όπου ο Wolverine πεθαίνει, η επανεμφάνιση του Τζάκμαν στον ρόλο, για μια τελευταία τελευταία φορά, όπως λέει το βίντεο, γεννά προσδοκίες και είναι πολύ πιθανό να γίνει με όρους multiverse. Άλλωστε, ο Ρέινολντς το αναφέρει υποχθόνια πως κάθε Deadpool πρέπει να ξεχωρίζει.

Αυτό ίσως να είναι hint για την τρίτη ταινία. Ίσως να αφορά μια συνύπαρξη πολλών Deadpool, με έναν εξ αυτών να φέρνει στο προσκήνιο και τον Wolverine. Εξάλλου, οι δύο χαρακτήρες έχουν κινηματογραφικό παρελθόν. Ο Deadpool είχε πρωτοεμφανιστεί το 2009 σε ταινία που ήταν για τον Wolverine του Τζάκμαν.

Το Deadpool 3 δεν έχει ξεκινήσει καν ακόμα γυρίσματα, κάτι που λογικά θα γίνει στις αρχές του 2023. Επομένως, η ταινία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τον Σεπτέμβριο του 2024 που είναι και το αρχικό πλάνο της Marvel.