4 εκατ. views σε 13 ώρες: Το μεγαλειώδες φινάλε της ταινίας με τους πιο πιστούς «οπαδούς» στον κόσμο (Vid)
Βρείτε μας στο

14 χρόνια μετά την 4η ταινία που δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν αξιομνημόνευτη, το Indiana Jones επιστρέφει και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα το κάνει με τρόπο μεγαλοπρεπή και ιδανικό για το τέλος της σχέσης του Χάρισον Φορντ με τον θρυλικό αρχαιολόγο.

Στις 13 Ιουλίου ο Φορντ έκλεισε τα 80 του χρόνια και τώρα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε μια action ταινία, κάτι που τον έχει καταστήσει από την πρώτη στιγμή τον γηραιότερο που καταφέρνει κάτι τέτοιο, με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος, δεδομένου πως Σβαρτσενέγκερ και Σταλόνε είναι ακόμα ενεργοί.

Σε αυτή την 5η ταινία του Indiana Jones, μεταφερόμαστε στη δεκαετία του ’60, στην εποχή που αποτέλεσε το προμήνυμα του Ψυχρού Πολέμου, αφού Ρωσία και ΗΠΑ ξεκίνησαν να διαγωνίζονται και να διαγκωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο διάστημα και το φεγγάρι. Οι Ρώσοι πέτυχαν το πρώτο, οι Αμερικάνοι το δεύτερο.

Το trailer (έχει ήδη 4 εκατ. views σε λίγες ώρες) μας προετοιμάζει για μια ταινία που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο Last Crusade, το Raiders of the Lost Ark και το Temple of Doom.

«Δεν πιστεύω στη μαγεία, αλλά μερικές φορές, έχω δει πράγματα στη ζωή μου που δε μπορώ να εξηγήσω», αφηγείται ο Indiana του σήμερα, ανατρέχοντας σε εκείνη την εποχή, η οποία θα αποτελέσει την απαρχή για μια νέα περιπέτεια του στο σήμερα.

Για τις ανάγκες του παρελθόντος, ο Φορντ έχει περάσει από ψηφιακή διαδικασία de-ageing, όπως έγινε στο Irishman με Ντε Νίρο και Πατσίνο, με το αποτέλεσμα να μην είναι το ιδανικό από τις 2-3 σκηνές που τον είδαμε με ροδαλό μαγουλάκι, αλλά ελάχιστα ενδιαφέρει αυτό.

Σε μια ταινία που έχει στη θέση των villains τους Μαντς Μίκελσεν, Αντόνιο Μπαντέρας και Μπόιντ Χόλμπρουκ, αυτό που φαντάζει promising είναι η κόντρα του Indiana Jones με αυτούς, με το κάδρο να συμπληρώνουν σε θέση συμμάχου του η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ από το Fleabag και ο Τζον Ράις-Ντέιβις, ο Γκίμλι του LoTR που είχε παίξει στο Last Crusade.

Το σενάριο της 5ης και, λογικά, τελευταίας ταινίας (τον Σεπτέμβριο ο Φορντ είχε δηλώσει στο Disney Expo ότι θα είναι το φινάλε για τον ίδιο, αλλά ποιος ξέρει αν το στούντιο αποφασίσει στο μέλλον να βάλει έναν συνεχιστή), υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ (Logan, Ford v Ferrari), ενώ Τζορτζ Λούκας και Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι στην παραγωγή και εποπτεία.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου.