Jason Momoa
Βρείτε μας στο

Είναι κάτι που ακούγεται εδώ και μερικές μέρες. Η φωτογραφία του με την Emilia Clarke στο Μπέλφαστ αναζωπύρωσε την φήμη. Αλλά αυτό ήταν κάτι που λεγόταν και πέρσι τέτοια εποχή. Ο Jason Momoa είχε εμφανιστεί σε κοινές φωτογραφίες on set με την Clarke και εν τέλει δεν τον είδαμε στην 7η σεζόν. Τώρα τα πράγματα μοιάζουν να βασίζονται σε ακόμα περισσότερα τεκμήρια.

Μετά την Dany, ο τηλεοπτικός Khal Drogo έβγαλε φωτογραφίες και με τον Tormund, τον Snow, τον Davos, τον Hound και τους σεναριογράφους, πάλι από το Μπέλφαστ. Μιλάμε βέβαια για την βασική πόλη γυρισμάτων του Game of Thrones όσον αφορά στο Winterfell και το Τείχος. Άρα εδώ δεν πρόκειται απλώς για καπνό, αλλά για ολόκληρη φωτιά. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η παρουσία του Momoa εκεί ήταν τυχαία και πήγε απλώς να δει φίλους. Θα έστεκε όντως αυτό αν δεν είχε ταυτόχρονα το promo του Justice League. Με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα δύσκολα να πήγαινε εκεί απλώς για αναψυχή.

Jason Momoa: Ψήθηκε επιστροφή του Khal Drogo στο Game of Thrones;

Jason Momoa: Ψήθηκε επιστροφή του Khal Drogo στο Game of Thrones;

Ένας άλλος θα μπορούσε να αναφερθεί σε αυτό που λέγαμε και πάλι πέρσι. Ο Jason Momoa ή αλλιώς ο Khal Drogo θα επανεμφανιστεί στη σειρά ως κομμάτι των αναμνήσεων της Daenerys. Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα χαρμόσυνο νέο για τους φαν του Game of Thrones, αλλά όχι για να πετάξεις από την χαρά σου. Επειδή πολύ το πιλατεύουμε, πάμε σε αυτό που μπορεί να ισχύει γύρω από τον Drogo.

Κατ΄αρχάς είναι δεδομένο ότι θα δούμε σκηνές με αυτόν στην 8η και τελευταία σεζόν της σειράς. Ο ίδιος εξάλλου ανέφερε στις αναρτήσεις του πόσο ωραία ένιωσε που επανεντάχτηκε στο καστ. Όλο το ζουμί βρίσκεται στον τρόπο. Η πιθανότητα ο Drogo να αναστηθεί από τους νεκρούς ακούγεται έντονα και παίρνει διαφορετική μορφή μέσα από διάφορες αυτόματες σκέψεις. Απαντώντας στο ερώτημα του ποιος είναι ικανός να αναστήσει κόσμο στο Game of Thrones, δύο ονόματα ανακύπτουν. Της Melisandre και του Night’s King. Η πρώτη το ‘χει ξανακάνει και στα τελευταία της λόγια προς τον Varys έλεγε ότι θα επιστρέψει ξανά με ένα σημαντικό όπλο για την βοήθεια της Daenerys. Η πρώτη θεωρία έκανε λόγο για έναν αρχαίο στρατό 1.000 πολεμιστών. Ίσως μέρος του στρατού να είναι ο Khal, ίσως να μην είναι τελικά αυτή η συνεισφορά της, αλλά η ανάσταση του.

Η δεύτερη θεωρία την είχε συνδέσει με τον Night’s King. Ότι δηλαδή ο Θεός του Φωτός λειτουργεί προς τέρψιν του ηγέτη των Walkers. Ευσταθεί ή όχι, ένα πιθανό αποτέλεσμα είναι ο Drogo να αναστηθεί για να πολεμήσει ως κομμάτι των Wights. Μπορεί ο Night’s King να τον εξαπολύσει για να αποπροσανατολίσει την Dany και να κάνει το κλασσικό διαίρει και βασίλευε ανάμεσα σε εκείνη και τον Jon Snow.

Ό,τι κι αν ισχύει από τα παραπάνω, η απάντηση θα δοθεί μια και καλή στη δύση του 2018 στην καλύτερη ή στις αρχές του 2019 στην χειρότερη!

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;